Sunt gravida? Ajutor urgent pls

14-12-2009
alexander22
Nu este medic/terapeut
alexander22
Buna ziua tuturor in primul rand. Am nevoie de un sfat pentru mine si prietena mea pentru ca amandoi am ajuns in pragul disperarii.

Prietenei mele i-a intarziat deja 8 zile si nu stium ca sa mai facem. Au trecut cam 24 de zile de la ultimul contact sexual fiind plecat din localitate cu serviciu, iar acum ii intarzie.

Precizez ca a facut 3 teste de sarcina, toate au iesit negative si astazi a fost la ginecolog unde a facut eco abdominala si i-a zis ca nu vede nimic dar s-ar putea sa fie devreme.
De asemenea de vreo 4-5 zile are dureri de ovare si simptome ca si cum iar venii dar nimic. Nu stim ce sa mai facem, cum putem afla sigur in urmatoarele 2 zile. PLS
11 comentarii
0
14-12-2009, ora 16:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probabilitatea de a fi insarcinata dupa 3 teste negative este foarte mica (in jur de 2 la suta), deci cauza intarzierii este aproape sigur in alta parte. Un consult homeopatic ar fi foarte recomandabil pentru ca asemenea intarzieri sa nu se repete.
0
14-12-2009, ora 18:18
alexander22
Nu este medic/terapeut
alexander22
Va multumesc mult pt raspuns. Nici acum nu i a venit si este extrem de stresata nush ce sa mai fac sa o linistesc.

Desi a facut eco abdominal cineva i a zis ca nu se vede pana la 6 sapt.

Puteti confirma cam la cat timp de la concepere se vede sacul embrional la eco abdominal?

Va rog mult.
0
14-12-2009, ora 19:32
nico18
Nu este medic/terapeut
nico18
si eu am km aceeasi problema..cu toate k am facut 2 teste de sarcina am kteva indoieli.am facuto cu prietenul meu, am folosit foitze chinezesti nus kt de sigure sunt, in fine nu sa dizolvat, i sa lipit pe penis, iar el sia dat drumu in mine.dupa kteva zile mia venit ciclu, mia venit prea devreme si ma tinut km potin, siar aqm dup aproape 1 luna, am ameteli, greturi.stari de oboseala si urinez mai des, nus ce sa cred, sunt sau nu sunt insarcinata?va rog sami raspundeti si mie.la doctor nu ma duc deokmdata mie frik:|..iar teste doar 2si nu sunt sigura.va rog sa ma ajutati:)ps:este a2a oara knd se lipeste foitza chinezeask de penis..si mereu sia dat drumu in mine.ast rasp
0
14-12-2009, ora 20:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@alexander: In functie de perforamtele aparatului si de experienta ecografistului, diagnosticul de sarcina poate fi pus in mod cert in saptamana a 5-a sau a 6-a.
Deci, cand am spus ca este extrem de improbabila o sarcina, nu am luat in considerare ecografia, care e prematura, ci cele 3 teste negative.

@nico: aceste foite chinezesti sunt mai nesigure decat metoda calendarului. Cine stie, poate ca asa se explica populatia de peste 1 miliard a Chinei, prin "eficienta" lor contraceptiva. Orice alta metoda este superioara. Pentru a sti care e metoda optima in cazul dv, mergeti la un consult de planificare familiala.
0
15-12-2009, ora 08:56
alexander22
Nu este medic/terapeut
alexander22
dl doctor am uitat sa mentionez k eu si prietena mea am avut contacte sexuale protejate si am zis k pt linistea noastra sa nu ejaculez nici cu prezervativul in interiorul ei.au fost cateva dati cand am facut o si fara dar am avut foarte mare grija sa nu ejaculez si nu s a intamplat nimic.insa ea din cauza asta e inca stresata.cu o sapt inainte de aceasta zi a avut dureri repetate timp de cateva zile la sanul stang.la acest san cu cateva luni in urma, avea o secretie lactata.pt acea durere a folosit crema cu mastoprofen timp de cca 4 zile.s ar putea ca si acea durere de san si crema sa o fi dereglat o?v am mentionat ieri k a facut si 3 teste acum 3-4 zile si au iesit negative.mai este cazul sa mai faca unul 2 pt linistea ei?
0
30-12-2009, ora 12:17
nico18
Nu este medic/terapeut
nico18
buna!am venit cu o noua problema :D.daca am avut orgasm, foitza ramane in continuare acolo..sau se scurge si ea?
0
30-12-2009, ora 14:15
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O foita protejeaza (mai mult sau mai putin) pentru un singur orgasm. In caz de "numere innodate" trebuie foita noua.
0
30-12-2009, ora 20:35
Andreea_Danciu
Nu este medic/terapeut
Andreea_Danciu
Buna seara! Va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare... iau Yasmin de un an, dar aseara am uitat sa iau pastiluta. Precizez ca ar fi fost a 6 a pastila din blister si ieri dimineata am avut contact sexual. E posibil sa apara o sarcina?
0
31-12-2009, ora 19:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, ati iesit de sub protectie si exista aceasta posibilitate.
0
03-01-2010, ora 11:39
Andreea_Danciu
Nu este medic/terapeut
Andreea_Danciu
Va multumesc pt raspunsul acordat! Acum, daca am ramas insarcinata (e prea devreme sa stiu), sa iau in continuare Yasmin sau sa intrerup tratamentul? Nu vreau sa fac intrerupere, in caz ca raspunsul este afirmativ.
0
03-07-2018, ora 19:05
Ella_06
Nu este medic/terapeut
Ella_06
Menstruatie redusa cantitativ...o culoare maronie..usor spre rosu deschis ( prima zi de menstruatie) flux aproape deloc..doar aceste scurgeri..durere de spate..in zona abdomenului nu am avut crampe doar o forma de durere locala..nu foarte puternica..am avut menstruatie pe data de 31 Mai si abia acum pe 3 iulie mi-a venit...mentionez ca menstra trecuta tot redusa cantitativ a fost..tot maro.. dar m-au tinut apr 7 zile acele " sangerari "..de obicei menstruatia ma tine 4-5 zile ( am avut un contact sexual neprotejat pe 8 iunie in perioada acelor scurgeri ).uneori am niste intepaturi in partea dreapta a abdomenului..am constatat ca in luna Aprilie mensta nu am avut.. dar in lunile trecute de vreo 2 ori am avut crampe nesuportabile la menstruatie si am vomat..tot slaba cantitativ..Poate fi vorba de o sarcina? Nu am facut test inca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •