Sunt infectata cu HPV

08-08-2007
anelisagreen
Nu este medic/terapeut
anelisagreen
Buna ziua,
Dupa un lung sir de probleme azi am luat si rezultatul testului Papanicolau si se pare ca sunt semne ale prezentei HPV. Am mai scris pe forum la sectiunea simptome digestive. Acolo mai am niste detalii ale starii mele. De maine incep investigatii mai exacte sa vedem de ce natura este acest HPV(cu risc crescut au nu de cancer) si daca intr-un final am sau nu acest cancer de col uterin. Sincer.sunt terifiata. In prezent am o rana pe col. Pana acum nu am avut nici unul din simptomele descrise prin literatura de specialitate pentru acest cancer de col uterin. Dar acum 2 sapt am avut prima sangerare dupa contactul sexual si menstruatia m-a tinut o sapt (ininte in 3 zile eram gata) si mi-a venit si mai devreme cu o sapt. Mi s-a pus ca am si o infectie bacteriologica. Eu am avut multe pb de sanatate, nimic insa grav, dar din aceasta cauza am luat antibiotice o perioada foarte lunga, mai precis 3 luni de zile. Testul Papa l-am facut la 2 zile dupa terminarea ciclului si dupa cateva zile de la intreruperea unui tratament cu norfloxacina pentru o infectie urinara. Nu stiu ce sa va mai zic. Oricum va rog din suflet sa-mi dati si mie mai multe detalii competente despre acest HPV. O sa revin cu detalii.
3 comentarii
0
14-08-2007, ora 00:00
ruxandra17
Nu este medic/terapeut
ruxandra17
Buna anelisagreen,
prietena mea cea mai buna se confrunta si ea cu aceast virus. Iti dai seama ca a intrat si ea in mare panica atunci cand a aflat. Pana la urma insa a avut mare noroc pentru ca tot cautand pe forumuri si pe net informatii a descoperit siteul centrului MICOMI (www.micomi.ro) si asa a ajuns la doctorita Badea. Pe site sunt multe multe informatii iar dupa ce a fost la doctorita asta la tratament ii merge mult mai bine :-) Sper ca ti-am putut fi de folos.
Multa sanatate!

Ruxi
0
21-08-2007, ora 00:00
anelisagreen
Nu este medic/terapeut
anelisagreen
Multumesc mult Ruxandra. Astazi o sa sun acolo si o sa ma programez la un prim consult. Sunt speriata rau dupa ce am citit pe internet despre acest virus. Sper ca totul sa fie ok.
0
16-09-2008, ora 00:00
utilizator_27949
Nu este medic/terapeut
utilizator_27949
eu am depistat acum un an si cateva ca luni ca sunt infectata cu hpv tulp 51, fara sa stiu ca sunt insarcinata am decis sa pastrez copilul, aveam si o rana mica pe col care a fost depistata la o colposcopie, intre timp am nascut, am alpatat si nu am putut sa fac nici un fel de tratament specific, acum putin timp am mers iar la dr de acesata data la dr badea de la micomi, am repetat testul hpv a reiseit ca am tulpina16, am facut si testul papanicolau care a iesit foarte bine, si o colposcopie unde sa evidentiat in continuare prezenta ranii dar fiind de dimensiuni extrem de reduse (astea sunt cuv dr badea), acum urmez trat cu ovule cervugid si isoprinosine, spalaturi cu pelin, echinaceea, si as dori sa stiu daca au existat situatii in care rana a disparut in urma tratamentului fara a se interveni chirurgical?totusi nu sunt convinsa ca o excizie (tinand cont de dimensiunile ranii)este solutia cea mai indicata, nu stiu daca trat pe care il urmez si colposcopii, test papanicolau f des si o atentie sporita a acestui lucru ar fii mai indicate cel putin o perioada inainte de a alege calea chirurgicala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  • Testul Papanicolau
  • 61% mai puține cazuri de negi genitali după introducerea programului de vaccinare anti HPV
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  • Vaccinul HPV crește șansele de concepție la femeile ce au avut în trecut boli cu transmitere sexuală
  •