Sunt însărcinată?

13-02-2017
Selena1989
Nu este medic/terapeut
Selena1989
Buna ziua, am si eu o intrebare si am nevoie de un răspuns sincer, în dată 23 - 28 ianuarir, am avut ciclu, în dată de 30 ianuarie am fost la ginecolog pentru analize amănunțite, toate au ieșit ff bune, nu am nici o problema medicala, doamna doctor mi-a dat să iau acid folic, pentru că eu si soțul meu ne dorim un copil, în dată de 31 ianuarie am avut contact sexual neprotejat, cu ejaculare in interior, la fel si in dată de 3 si 5 februarie, atunci când după calendarul meu eram în perioada fertila, în ultima perioadă sunt umpic balonata, urinez tot mai des mai ales în prima parte a zilei, si sunt umpic mai irascibila credeți că pot să fiu însărcinată, nu vreau să fac încă un test deoarece în ultimele două luni am făcut la fiecare semn si am fost dezagita.mulțumesc pentru timpul acordat.
1 comentarii
0
15-02-2017, ora 19:49
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Nu faceti test inainte de a intarzia menstra (nu exista teste care sa detecteze mai repede o posibila sarcina) si lasati sa aveti contact la 2-3 zile fara sa tot numarati cand s-a intamplat. Daca a trecut un an de cand aveti contact neprotejat fara nici o sarcina trebuie sa faceti investigatii specifice de infertilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •