Sunt însarcinata???

10-01-2018
lalala1
Nu este medic/terapeut
lalala1
Ultima oară mi-a venit menstruația în 26 noiembrie, iar pe 16 decembrie am avut un contat protejat, dar pe 17 dimineața a introdus-o puțin fără a fi protejați și fără sa își fi dat drumul. Menționez ca am ovare polichistice și nu am mereu ciclul regulat dar în ultima perioada așa a fost și acum a întârziat 2 săptămâni. Se poate sa se fi dereglat deoarece mi-am schimbat programul de somn și din cauza răcelii și medicamentelor? Sunt șanse sa fiu insarcinata? Pana acum nu am avut niciun simptom care sa mă duca cu gândul la asta dar îmi fac griji
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK