sunt insarcinata?

03-05-2015
OtiliaTeodor
Nu este medic/terapeut
OtiliaTeodor
Buna seara!
Am 28 de ani, am o fetita, dar imi mai doresc un copil..luna aceasta am avut contact neprotejat exact la 'momentul potrivit' dupa aproximativ o saptamana am avut cateva semne..ameteam, ma dureau sanii cateva zile nu am avut pofta de mancare deloc, apoi am mancat ca o sparta..culoarea sfarcutsfarcurilor mi s-a inchis foarte tare..apoi a inceput sa ma doara burta am mers la toaleta si am observat ca sangerez, dar nu ca la o menstruatie normala..mult mai putin si o culoare bej, maroniu.. de obicei ma doare burta inainte cu 2, 3 zile sa imi vina ciclul...acum nu am simtit nimic, doar inainte cu cateva ore.. sangerarea mu-a trevtrecut in 2 zile. In mod normal mai aveam 10 zile pana in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul, precizez ca am un ciclu foarte regulat de obicei si niciodata nu mi s-a mai intamplat asta.. cu fetita nu am avut sangerari deloc...deci nu stiu ce sa cred...eu sper ca sunt insarcinata, mi-as dori tare mult..dar totusi sangerarea m-a speriat putin..ce parere aveti?
4 comentarii
0
03-05-2015, ora 21:04
OtiliaTeodor
Nu este medic/terapeut
OtiliaTeodor
Cand as putea face un test de sarcina daca in mod normal as mai avea 8 zile pa na la menstruatie?
0
04-05-2015, ora 18:20
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Dupa 5 zile de la contactul sexual la care sa produs fecundatia, ca sa intelegi mai exact dupa contactul sexual spermatozoidului ii ia aproximativ 5 zile ca sa fecundeze ovulul in acest timp si organismul tau se pregateste sa elibereze ovulul, deci cel mai sigur vei stii dupa 10-14 zile la un simplu test de sarcina sau analize de sange.
0
04-05-2015, ora 18:28
OtiliaTeodor
Nu este medic/terapeut
OtiliaTeodor
Multumesc! Deci sanse ca testul sa iasa pozitiv sunt...
0
04-05-2015, ora 23:11
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
da
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •