Sunt insarcinata?

14-07-2015
mhannah
Nu este medic/terapeut
mhannah
Buna ziua, pe 6 iunie m am jucat cu prietenul meu si am facut ce americanii ar zice 'fingering' adica si a batat degetul, dar ma gandesc daca as putea ramane, si a atins pensiul de vreo cateva ori, dar nu ejaculase, avea lichid preeliminator. Pot ramane insarcinata de la asta? Mi a venit menstruatie care e iregulata pe 1 iulie si a durat 5 zile. Dar am citit despre femei care raman insarcinate si le vine si menstruatia. De pe vreo 20 iunie am simtit in gat un fel de acid si ma rodea stomacul, apoi niste eructatii puternice care au alternat dupa si au ramas doar niste bolborisme pe care le am si acum. Pot fi insarcinata sau am o problema gastrica?
2 comentarii
0
19-07-2015, ora 16:34
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, e o problema gastrica.
0
22-07-2015, ora 12:53
Maria1399
Nu este medic/terapeut
Maria1399
Buna ziua!Am o intrebare, va rog sa ma ajutati!Luna trecuta in ziua ovulatie prietenul meu si-a atins, din greseala, chilotii unde ejaculase putin!Tin sa mentionez ca nu a atins direct sperma, ci doar materialul chilotului dupa care a bagat mana sper vaginul meu dupa ce mi-a atins putin pantalonii!Mentruatia mi-a venit normal, poate chiar putin mai mult ca in lunile trecute!Am citit pe internet ca exista mentruatii peste sarcina!Eu nu am niciun simptom, dar totusi, sunt putin ingrijorata!Poate fi vorba de o sarcina?Va rog sa-mi raspundeti!Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •