sunt insarcinata? help

12-05-2009
iulia_bzz
Nu este medic/terapeut
iulia_bzz
vreau sa ma ajutati cu un raspuns. iau Karissa prima oara. ma dor sanii, sunt tari si umflati si am o durere de cap ingrozitoare. doctorul mi-a dat karissa pt ca aveam hemoragie dupa menstruatie foarte des. mi s-a oprit, nu mi-a mai curs de cand iau, dar am simptomele mentionate si nu se amelioreaza. sunt ingrijorata! acum vreo 3 luni am pierdut o sarcina, doctorul spune ca de aceea am hemoragiile alea. astept o parere. multumesc!
3 comentarii
0
12-05-2009, ora 22:40
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
nu totul se rezuma la sarcina,
e normal sa ai sanii umflati pentru ca anticonceptionalele, modifica organismul din punct de vedere hormonal,
iar daca ai pierdut o sarcina acum 3 luni ar fi mai bine sa mai faci niste investigatii sa nu iti fi ramas resturi si de aceea ai avut si hemoragiile de care vorbeai, pupici.
0
12-05-2009, ora 23:23
iulia_bzz
Nu este medic/terapeut
iulia_bzz
pai am fct chiuretaj si m-a curatat si nu am sangerat deloc.de abia la 2 sap, mi-a dat duphaston, mi-a venit menstra normal, putin mai abudenta si apoi la 2 sapt iar hemoragie. dar efectul anticonceptionalelor la cat are loc, tinand cont nu le-am luat in prima zi de menstruatie?
0
13-05-2009, ora 12:02
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
din experienta mea pot sa-ti spun ca in 2007 am avut o sarcina oprita in evolutie si am facut 2 chiuretaja in 4 zile, dar pana la urma am ramas cu resturi si am stat asa alte 3 luni, cand hemoragie, cand doar niste scurgeri, etc. pana la urma am facut o isteroscopie,
anul asta in ianuarie iar am avut alta sarcian oprita in evolutie si am facut doar un singur chiuretaj dar la ultimul control la care am fost ginecologul mi-a zis ca iar trebuie sa fac isteroscopie pt ca uterul nu e regenerat si s-ar putea sa am ceva resturi.

cat despre pilula are efect inca di a doua zi de cand ai inceput sa iei, chiar daca prima luna nu ai inceput normal, dar cred ca ai inceput dupa consiliul unui medic, daca tu aveai mereu menstruatie era normal sa incepi intr-o zi oarecare, pupici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •