Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu.. avort?

20-06-2010
Manea
Nu este medic/terapeut
Manea
Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu,.sotul meu intre timp s-a razgandit si vrea sa divorteze.impreuna ne-am gandit la un avort doar ca dupa calculul lor as fi depasit perioada.Daca ma poate sfatui cineva ce as putea sa fac in aceste conditii?
6 comentarii
0
20-06-2010, ora 23:21
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Eu te sfatuiesc sa nu faci avort . Si apoi sotul tau ce crede ca este o casnicie ? Ca totul este numai " lapte si miere"? De ce vrea sa divorteze? Ce om ai langa tine? Ma intreb daca omul asta are constiinta binelui si a raului, se pare ca nu are inima. Sot se cheama persoana care este langa tine la bine si la rau, omul in care ai incredere, omul care nu iti face rau, omul langa care ti-ai propus sa traiesti restul vietii si langa care astepti o batranete frumoasa, care nu iti cere sa avortezi... Tu sa faci copilul, ajutor o sa primesti, o sa vezi... Si din punct de vedere medical, este tarziu pentru un avort; numai bine
0
20-06-2010, ora 23:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Manea, NU avortaţi. Avortul este o CRIMĂ acceptată de societatea în care trăim, dar societatea în care trăim, din păcate, uită constant de DUMNEZEU.
Dvs. sunteţi liberă să faceţi orice, dar gândiţi-vă foarte bine înainte de a face o asemenea faptă, care, chiar dacă nu vă veţi dori, va avea repercursiuni fizico-mentalo-psiho-spirituale foarte, foarte, foarte grave.
Ştiu că divorţul bate la uşă şi că sarcina nu vă încântă, dar...! Un copil este o binecuvântare divină, nu un obiect care poate fi tranşat şi aruncat la gunoi.


Toate cele bune şi multe binecuvântări divine.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Mesajul de mai sus NU reprezintă o JUDECARE, ci reprezintă doar o OBSERVAŢIE menită să vă stimuleze apetitul către o meditaţie profundă. Gândiţi-vă şi faceţi tot posibilul să salvaţi viaţa copilului care creşte în dvs.; un copil care visează la ziua în care vă va ţine în braţe, şi nu numai.
0
21-06-2010, ora 06:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tu lasa-l pe sot sa faca ce vrea si pastreaza bebelusul.iti va fi putin mai greu, dar te va implini sufleteste, spiritual.va fi lumina ta si sprijinul tau pana la batranete. Ai sa vezi ce ai sa te mai mandresti cu el !Barbatii vin si pleaca, sunt intr-o perpetuua tinerete [ ca sa nu spun imaturitate ], se tem de responsabilitati, dar noi suntem mai puternice si ceea ce trebuie sa faci e sa multumesti lui Dumnezeu ca esti binecuvantata cu un copil.Nu-l avorta !!!!!!
0
21-06-2010, ora 11:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Draga Manea, nu face pasul acesta pt ca vei regreta enorm dupa aceea.Lasa-l pe bebe sa traiasca, nu ii lua acest drept si gandeste-te ca Dumnezeu ti-a oferit acest cadou, iar tu nu ai niciun drept sa ii iei viata!Daca sotul tau vrea sa divorteze sa fie sanatos, nu este nici primul dar nici ultimul barbat de pe terra.Decat sa traiesti langa un las, mai bine traiesti impreuna cu copilul tau si atat.
Numai bine iti doresc!
0
21-06-2010, ora 12:03
Manea
Nu este medic/terapeut
Manea
Va multumesc pentru raspunsuri.imi v-a fi foarte greu, statul nu ma ajuta cu nimic am incercat si la Asistenta Sociala, avand in vedere ca nu am nici un venit si am primit raspuns ca nu pot primi ajutorul social deoarece locuiesc cu mama care e pensionara si cardiaca, dupa parerea lor e de datoria ei sa ma intretina.
Bebele imi da puterea sa merg mai departe.
0
21-06-2010, ora 17:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Intotdeauna copilul iti da puterea de a infrunta orice, asa ca bucura-te de el, pt ca sunt femei care vor copii si nu pot avea si daca Dzeu ti-a dat acest copil, inseamna ca stie El de ce...
Ai sa vezi cum viata ti se va schimba odata cu venirea pe lume a micutului/micutei :).Mie mi-a daruit Dumnezeu o micuta si crede-ma ca suntem trup si suflet, nici nu pot respira daca nu este langa mine, nici nu-mi pot imagina viata fara ea, este totul pentru mine si daca vreodata ar fi sa aleg intre ea si sotul meu, cu siguranta as alege-o pe ea! :D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •