sunt insarcinata?pentru domnul doctor Dragomir

28-11-2008
viviana badea
Nu este medic/terapeut
viviana badea
buna ziua. problema mea cu ciclul neregulat nu e o noutate.am incercat sa il reglez cu yasmine timp de 8 luni.am intrerupt tratamentul in urma cu 5-6 luni. de atunci eu si prietenul meu folosim prezervativul si ciclul vine tot neregulat dar niciodata nu a intarziat mai mult de doua saptamani.acum se face o luna de cand nu a venit.in urma cu vreo 2 zile am facut un test de sarcina SEARA(are vreo influenta -stiam ca se poate face in orice moment al zilei-poate totusi preferential dimineata) si a iesit NEGATIV. trebuie sa il repet ca sa fiu sigura sau sa astept sa vina menstruatia?va rog mult sa ma ajutati.cu multumiri, Viviana.mentionez ca am 21 de ani.
2 comentarii
0
02-12-2008, ora 14:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probabilitatea de a fi, totusi, insarcinata in conditiile unui test de sarcina negativ facut seara este doar in jur de 2 %. Puteti repeta testul in conditii standard (prima urina de dimineata) pentru a exclude si aceasta posibilitate.

In vederea reglarii ciclului, un consult si un tratament homeopatic ar fi indicate.
0
12-12-2008, ora 11:58
anda23
Nu este medic/terapeut
anda23
Buna ziua! Sunt noua pe aici si am si eu nevoie de sfatul unui specialist...pe data de 20 octombrie seara am facut sex neprotejat, iar pe 21 octombrie dimineata am luat POSTINOR 2. Pe data de 3 noiembrie am inceput sa am o sangerare maronie, ea persistand pana pe data de 6, dupa care pe data de 7 pana pe 10 mi-a venit ciclu normal de culoare rosie, deci perioada de cand am inceput sa sangerez a fost 3-10 noiembrie. La inceputul lunii decembrie ar fii trebuit sa-mi vina, dar deja suntem in data de 12 si nu s-a intamplat nimic. Tin sa mentionez ca am facut pana acum 2 teste de sarcina SURE CHECK, unul pe data de 3 decembrie si celalalt pe data de 8 si ambele au iesit negative. Oare este posibil sa fii ramas insarcinata sau mi-am dereglat ciclul mestrual? Pana cand sa mai astept ca sa vad daca-mi vine sau cand ar trebui sa mai fac un nou test de sarcina? Exista posibilitatea sa fiu insarcinata si sa nu-mi iasa la test? Va multumesc, astept raspunsul dumneavoastra cat mai REPEDE!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul