Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!

30-11-2014
gabrieladenisa1234
Nu este medic/terapeut
gabrieladenisa1234
In urma cu o zi eu si prietenul meu am facut un fel de "heavy petting" ( adica ne-am atins in zonele intime...etc) Eram amandoi fara chiloti si fara protectie. S-a intamplat sa ne frecam organele genitale unul de celalalt si sa il bage putin( decat vreo 2 cm, nu a bagat nici macar capul intreg ). Se poate intampla sa raman gravida? Precizez ca nu s-a terminat doar a avut acel lubrifiant natural care apare la inceput. Himenul este inca intact, n-am ajuns asa de departe. Ma gandesc sa iau pilula de a doua zi ca, dar imi e frica. Stiu ca nu asa se fac copiii doar ca am citit atatea pe internet si sunt foarte speriata, nu stiu ce sa mai cred.
3 comentarii
0
30-11-2014, ora 19:40
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Gabriela sa nu iei pilula.Nu e cazul.Nu vei ramane, te asigur eu 100%..nu ai cum iti spun si de ce.Acel lichid preejeculator nu conţine spermatozoizi.Asta mi-a spus doctorul, e excitarea masculină, lubrifiant natural, asa cum si tu te umezesti cand esti excitată asa se umezeşte si el si nu ai cum sa raman numai daca lasa sperma in tine, in vaginul tau.Cu atingerile nu păţeşti nimic, nici macar daca iti baga un deget cu sperma înăuntru nu ramai.Nu se fac copiii atat de usor doar de la o atingere.Crede-ma stiu ce spun pt.ca si eu asa am patit ca tine si am fost la ginecolog speriata iar acolo m-au linistit.Nu mai citi pe net.Sunt numai minciuni si te sperie.Iar pilula de a 2 zi e ft.periculoasa si iti dereglează tot organismul si ciclul.O verişoara de a mea o luat si numai dupa un an o inceput sa ii se regleze inapoi ciclul si avea tot felul de scurgeri si dureri.Iti dai seama ce nesănatoasa e din moment ce nu ai voie sa iei mai mult de 2 pe an.Stai linistita si nu te mai stresa ca nu ai de ce.Nu mai citi pe net si nu te agita pt ca stresul va face ciclul sa întârzie.
0
03-12-2014, ora 00:20
gabrieladenisa1234
Nu este medic/terapeut
gabrieladenisa1234
iti multumesc foarte mult :* si eu credeam acelasi lucru doar ca dupa ce am citit atatea pe net m-am speriat. Chiar iti multumesc din suflet.
0
03-12-2014, ora 13:59
89Adina
Nu este medic/terapeut
89Adina
Cu mare drag:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •