sunt insarcinata? urgenta!!!!

05-04-2010
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Buna in data de 25.03.2010 am avut menstruatia cu simptomele normale sani umflati si durerosi dureri de burta din prima zi am luat AC milligest, ciclu ma tinut dupa cum am mai zis 4 zile + inca 4 zile de scurgeri maronii si rosii care au incetat in prezent doar ca sanii imi sunt in continuare umflati si durerosi va rog ajutatima daca e posiblia o sarcina sau o dereglare de la AC?. VA ROG spunetimi parerea voastra sunt foarte panicata pt ca nu e momentul de un bebe, de ieri parca am si unele greturi sau imi imaginez eu ca le am nu stiu.astep raspuns
2 comentarii
0
06-04-2010, ora 09:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce ati avut menstruatie recent si ati mai luat si anticonceptionale, ce anume va face se va temeti de o sarcina ? Durerile de sani ? Sunt reactii adverse frecvente ale medicatiei hormonale.
0
06-04-2010, ora 10:38
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Sincer am fost citit despre menstruatia peste sarcina si cred ca din cauza aceasta m-am panicat...si anticonceptionale am luat pt prima data pana sa le iau m-am fost protejat cu prezervativul... deci ar trebui sa ma linistesc este exclusa o sarcina. As mai avea o intrebare dupa menstruatie la cate zile se poate face test de sarcina si cat e de sigur acesta?.. si cu asta nu va mai stresez cu problema mea.. va multumesc si astept raspuns cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul