Sunt nelamurita!

10-04-2007
cristina*iubita
Nu este medic/terapeut
cristina*iubita
Acum vreo doua luni de zile mi-am facut un control ginecologic deoarece aveam mancarimi in zona genitala si o secretie anormala si cateodata dureri in partea dreapta.In urma controlului ginecologul mi-a zis ca am o trompa uterina ingrosata si mi-a dat tratament doxiciclina, metronidazol, supozitoare indometacinsi ovule meclon.Ulterior in urma a numeroase cercetari pe net am aflat ca acesta este tratament care se da pentru infectia cu chlamidia trichomonas.Doctorul ginecolog nu mi-a spus nimin nici ca ar trebui sa faca si partenerul meu vreun tratament sunt tare nelamurita.Am mai facut un control si mi-a spus ca nu mai e asa ingrosata trompa dar mancarimile nu-mi trecuse si mi-a mai dat niste ovule.as vrea sa ma lamuriti si pe mine ce am si daca e nevie ca si prietenul meu sa faca vreun tratament
va multumesc mult si daca se poate astept un raspuns urgent.
2 comentarii
0
11-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca ati fi aprofundat "cercetarile pe net" ati fi vazut ca exista zeci si sute de alte boli, precum si zeci si sute de alti germeni sensibili la aceste medicamente (metronidazol si doxicilina). Plecand de la aceasta "logica" ar fi trebuit instituita carantina la nivelul intregii tari, anuntata Organizatia Mondiala a Sanatatii si distrugerea "focarului de infectie" cu o incarcatura nucleara !!!!!!
Bolile la care va referiti dvs produse de Chlamidia trachomatis si Trichomonas vaginalis, au caracter de ITS (infectie cu transmitere sexuala), fapt ce ar fi impus o ancheta epidemiologica si examenul unui dermatovenerolog. Probabil ca medicul dvs. curant a apreciat ca este o anexita banala, care nu necesita astfel de masuri (adica tratarea partenerului si ancheta epidemiologica)!
0
11-04-2007, ora 00:00
cristina*iubita
Nu este medic/terapeut
cristina*iubita
va multumesc mult, acum sunt putin mai linistita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: