Sunt oare insarcinata?

09-03-2010
elena-eu
Nu este medic/terapeut
elena-eu
Un raspuns va rog..
Buna ziua!
Ciclul menstrual nu-mi venea chiar regulat..erau diferente de la luna la luna, de obicei imi venea cu 2-3 zile mai devreme decat trebuia, luna trecuta mi-a venit pe 8 pana pe 13-14 cam asa, pe 1 martie am fost cu prietenul meu, au existat 4-5 introduceri foarte mici, eo sunt virgina si nu m-a dezvirginat, si spun asta pentru ca nu au existat sangerari si n'am simtit nici cea mai mica durere, nu si-a dat nici drumul..ieri trebuia sa-mi vina ciclul dar acest lucru nu s-a intamplat, este posibil sa fiu insarcinata?Nu am simptome, greturi, dureri de cap, nu ma dor sanii, dar sunt ingrijoarata ca trebuia sa-mi vina si acest lucru nu s-a intamplat, ma gandesc 24 din 24 la asta..Va rog un raspuns cat mai repede!Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
09-03-2010, ora 19:39
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Avand in vedere ca nu a avut loc nici penetrare, nici ejaculare, ipoteza unei sarcini este extrem de improbabila, ca sa nu zic exclusa.
0
09-03-2010, ora 20:24
elena-eu
Nu este medic/terapeut
elena-eu
Va multumesc de raspuns, m-am mai linistit avand in vedere ca sunteti si medic!
Dar imi puteti spune de ce imi intarzie menstruatia?Sunt extrem de ingrijorata.Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul