Sunt șanse să rămânem împreună?

20-04-2018
Pocc
Nu este medic/terapeut
Pocc
Am cunoscut o fata pe un site de socializare la sfârșitul lunii ianuarie, anul curent, ea este din București, are 35 ani, casatorita 10 ani iar mai apoi divortata, eu din brasov, 30 de ani, iar după o perioada de vre o luna în care am vorbit zilnic pe internet am fost la ea. Ne am văzut, am ieșit în oraș, SȘi în aceasi seara am ajuns la ea acasă și am întreținut relații sexuale. De atunci și pana acum, ne am mai văzut de vre o 3 ori, odată a venit și ea în Brașov(am închiriat un apartament în regim hotelier pentru ca nu am putut sa o duc acasă la mine), iar ultima data am fost eu la ea, de Paște, când am stat aproape o săptămână.
De fiecare data a fost extrem de frumos, nu am petrecut deloc neplăcut timpul împreună, ce sa zic...a fost numai lapte și miere.
Problema mea este următoarea...ea este o femeie independenta, cu o cariera frumoasa, chiar extraodrinara din pct meu de vedere, cu o situație financiara bună iar eu la capitolul asta nu pot spune ca stau prea bine...cariera nu am, situație financiara nu foarte buna (Am fost plecat în străinătate și am reușit sa strâng ceva bănuți, iar locul de munca actual îmi acoperă aproape decent nevoile, dar totuși simt ca nu ajunge) studii nu prea, iar familia din care ma trag nu este una strălucită, situația în care ne aflam e cam gri, locuim în chirie și suntem pe cale de a fi evacuați din casa, și toate acestea adunate îmi dau senzația ca nu as putea sa pot întreține relația. Despre statutul meu social s ar putea sa aibă o părere mai buna decât situația reala.
În tot acest timp, banuind ca nu este decât ceva de amuzament pentru ea, am încercat sa ajung la miezul problemei și sa ii propun sa ma mut la București, sa mi găsesc o chirie și un loc de munca ca sa putem fi aproape și sa ne cunoaștem mai bine (nu i am propus sa ma mut la ea în casa), dar de fiecare data m a refuzat, voalat, invocând n motive, la care eu am răspuns prin a i spune ca riscul este doar la mine, ea poate sa si vadă de viata cum și a văzut pana acum, ca eu imi doresc sa fiu aproape de ea ca sa putem incepe o relatie reala, ca doar asa Pot sa mi dau seama dacă ne potrivim, ca sunt conștient ca s ar putea sa nu meargă și ca, totusi, imi doresc sa mi asum riscul pentru ca îmi e draga și asa.simt ca e bine.
În continuare ea nu a răspuns concret, decât a amânat iar eu am reacționat prin a i spune ca prefer sa nu mai vorbim deloc, i am trimis imediat mesaj ca nu mai vreau sa vorbim, pentru ca situația în care sunt acum, departe de ea nu mi face deloc bine, iar ea m a sunat și m a făcut sa ma răzgândesc spunandu mi ca ar trwbui sa ne gandim mai bine, sa avem rabdare etc. As vrea sa va spun ca e a doua oara cand i am spus ca nu mai vreau sa vorbim, si a doua oara când m a facut sa ma razgandesc(prima data a fost cand am intrat pe site ul de socializare unde ne am cunoscut, si am vazut ca ea încă intra zilnic, iar atunci i am reproșat ca dacă în continuare intra pe site înseamnă că ceea ce a găsit în mine nu era ceea ce ea cauta, iar ea a răspuns ca intra doar din obișnuință și mi a promis ca șterge contul și ca nu o sa mai intre niciodata). Sunt conștient de gelozia mea, dar nici ea nu îmi da.motive sa stau liniștit(mereu plecata în delegații, sau prin oraș, sau pe.la.prietene, sau activa pe site uri de socializare) iar din ceea ce mi a mai povestit am înțeles ca ceea ce a făcut cu mine a făcut și cu alți băieți.
V am scris pentru ca am ajuns sa am.o stare sufleteasca constant proasta din cauza ei, nu știu cum sa fac sa scap, am.inceput sa.o iubesc și sunt conștient ca relația în care suntem este fără viitor, dar totuși cu toate ca speranțele de a fii ceva sunt foarte mici, încă țin cu dinții.
Duminica o sa vina iarăși în Brașov, și de 1 mai ne am propus sa mergem la mare, cu toate ca nu știu daca mai are rost sa investesc ceva in relația asta, asa ca va rog sa îmi spuneți părerea dumneavoastră despre ce trăiesc eu cu ea, și asptept sfatul dumneavoastră, cu toate ca sunt conștient ca am povestit în linii mari.
Va mulțumesc tare mult, numai bine!
3 comentarii
0
21-04-2018, ora 22:05
Utilizator_197198
Nu este medic/terapeut
Utilizator_197198
Nu cred ca o sa fie nicio relatie sincera cel putin din ce spune-ti dumneavoastra, e normal sa fiti gelos ca foloseste aplicatia, dar nu cred ca o sa se opreasca.
Sugerez sa terminati definitiv cu persoana respectiva pentru ca va va creea neplaceri mari, va fi o relatie cu semnul intrebarii la care dumneavoastra nu va veti linistii niciodata. Spun din experienta!

Un sfat : incercati sa nu mai folositi nici dumneavoastra deloc aplicatiile acestea, incercati old fashion ! Sanatate si fericire ! Incredere multa sa aveti in dumneavoastra ca puteti sa gasiti pe cineva care chiar sa va aprecieze pe cat meritati ! Meritati mai bine !
0
26-04-2018, ora 13:23
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Ar putea sa nu fie sincera..dar ar putea si sa nu se fi decis daca isi doreste sau nu sa ramaneti impreuna. Intr-un fel, dat fiind ca a trecut printr-un divort, nu e de mirare ca ‘sufla in iaurt’.

Poarta o discutie cat de deschisa cu ea despre cum crede ca ar putea evolua relatia dintre voi. Spune-i deschis ce te framanta. Stiu ca nu-ti e usor, insa daca pastrezi doar pentru tine temerile tale, o sa se amplifice. Ai putea discuta cu un psiholog despre aceste temeri, ce pot fi alimentate de unele complexe personale.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
26-04-2018, ora 14:49
Pocc
Nu este medic/terapeut
Pocc
Va mulțumesc pentru răspunsuri. Numai bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul