sunt sau nu insarcinata?

16-02-2007
nicoleta2
Nu este medic/terapeut
nicoleta2
din luna septembrie 2006 fac tratament cu duphaston si clomifen sa pot sa fac un bebe. Luna asta trebuia sa imi vina menstruatia pe 6 februarie si nici pana acum nu a venit. Am facut 3 teste de sarcina pana acum si toate au iesit negative.
ce pot sa fac acum? va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.
5 comentarii
0
17-02-2007, ora 00:00
criscris
Nu este medic/terapeut
criscris
Buna Nicoleta, cred ca sunt in aceeasi situatie ca tine, pe 6 febr ar fi tb sa vina C.M, debia azi, a fost ceva roziu, ceva neobisnuit, doua teste am facut si eu unul pe 12 febr si unul pe 14(Clearblue), ambele negative. Pana luni daca nu vine, merg la medic, voi reveni cu explicatiile de la medic. Eu nu am luat nici un tratament, incercam asa. Ce teste ai folosit?
0
19-02-2007, ora 00:00
nicoleta2
Nu este medic/terapeut
nicoleta2
Buna Criscris, am fost vineri la medic si m-a terminat definitiv. Mi-a spus ca nu prea am sanse sa raman insarcinata curand.In schimb mi-a dat un pumn de pastile sa ma satur, spunandu-mi ca poate totusi raman dar oricum va fi un tratament de lunga durata. Pe langa tratament mai am si analize de facut ca sa vada mai concret despre ce este vorba.
Sfatul meu este sa te duci la medic pentru ca este cel mai indicat lucru, chiar daca te demoralizeaza la inceput.
Testele pe care le-am folosit au fost "sure chek"
0
19-02-2007, ora 00:00
criscris
Nu este medic/terapeut
criscris
Buna Nicoleta, imi pare rau, dar nu tb sa te deznadaduiesti, vei reusi, vom reusi, ai sa vezi. Mie sambata mi-au venit musafirasii, dar oricum dupa voi merge la medic si eu si sotul meu:), dupa aceasta perioada. Iti voi povesti ce mi-a spus mie. Nu merg cu placere la medici, dar daca tb trebuie.
TE pup si sa auzim numai de bine
0
15-10-2008, ora 00:00
bianca18
Nu este medic/terapeut
bianca18
Buna ziua! Ma numesc bianca am 17 ani si as dori sa-mi spuneti cum as putea sa rezolv urmatoarea problema daca timpul dumneavoastra va permite!
Totul sa intamplat intr-o seara... cand eu impreuna cu prietenul meu eram singuri acasa.
Amandoi am uitat sa pastram controlul asupra placerilor trupesti si incepand cu o simulare a unui act sexual sa ajuns ca el sa incerce sa ma penetreze insa eu am simtit ca ma doare si l-am oprit...problema e ca a incercat sa ma penetreze fara a fi protejat...ceea ce ma inspaimanta in acest moment... dupa circa a 5 minute el a ajeculat in acea seara dar a ejaculat afara fara ami atinge zona mea genitala!credeti ca este posibil sa raman insarcinata? fiind cu psihicul la pamant am mers si am luat de la farmacie pilula de a 2 zi in mai putin de 72 de ore! credeti ca mia fost de folos sau vor aparea rectii adverse?sunt speriata si din faptul ca sunt putin nedumerita...deoarece fiind prima mea experienta de acest tip nu am stiut si nici acum nu stiu daca ceea ce sa intamplat este sex sau nu!mam privit in oglinda si am observat ca in zona genitala exista o gaurica mica!credeti ca am fost dezvirginata?uneori prietenul meu imi introducea degetul acolo...stiu ca pare o prostie acest gest dar vreau sa imi spuneti parerea dumneavoastra!
0
11-09-2009, ora 12:13
ioana.cata
Nu este medic/terapeut
ioana.cata
buna ziua!am 16 ani si as vrea sa aflu daca mai sunt virgina sau nu?povestea mea este."in urma cu cateva zile eu si prietenul meu am ramas singuri acasa.si bineinteles am fost luati de val.in clipele acelea de tandrete sau strecurat niste "degetele"(ale prietenului meu care nu mai este virgini)in vagin a fost destul de dureros... mi-a curs fffoarte putin sange problema este ca a doaua zi am mers sa-mi fac analize medicale (cele de sange le-am facut inainte acestui lucru) dar a doua zi am dus cele de urina...poate aparea in rezultat faptul ca nu mai sunt virgina.sau poate mai sunt virgina.Sunt foarte confuza nu am f.multi prieteni iar mama nu as vrea sa afle pt imi interzice sa vorbesc cu prietenul meu... asa ca nu am cu cine sa vorbesc despre asta va rog ajutati-ma!sper ca m-am facut inteleasa!va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •