sunt sau nu insarcinata?

07-03-2014
anamaryag
Nu este medic/terapeut
anamaryag
buna ziua am si eu o nedumerire.miercuri am fost la u ncontrol de rutina la un ginecolog care mi.a facut o ecografie intraviginla, dupa ecografie a zis ca sunt insarcinata ma trimis sa fac un test de sarcina care a iesit negativ.de atunci am niste scurgeri maroni precizez ca intre data de 5/10 a luni trebuia sa imi vina ciclul.nu am dureri ma simt bn am sani mariti si sensibili la atingere, oare sunt sau nu insarcinata?doctorul era foarte singur inainte de test ca sunt insarcinata
3 comentarii
0
08-03-2014, ora 09:46
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sa mai faci un test de sarcina peste o saptamana.

Testele mai ies si negativ.
Sunt si femei care au mici sangerari in primele luni de sarcina la momentul la care trebuia sa aiba loc menstruatia.
0
18-03-2014, ora 17:58
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In situatia prezentata de dumneavoastra, va recomandam sa faceti un test de sarcina din sange. Acest mod de testare poarta denumirea de BETA HCG si este o modalitata sigura de a afla daca sunteti sau nu insarcinata.

O zi buna!
0
28-02-2015, ora 22:34
lavinia19
Nu este medic/terapeut
lavinia19
buna seara!
va rog sa ma ajutati cu niste pareri..pe data de 27 ian 2015 am avut cm, iar pe data de 10 si 16 febr am avut contacte neprotejate, urmand ca pe 26 febr sa-mi vina cm(spun asta pt ca imi monitorizez cm printr-o aplicatie pe tel pt ca nu am un cm tocmai regulat stabilit la un interval de 30 zile in functie de cum mi-a venit pina acum)dar inca nu a venit.
incepand din 17 febr am urmat tratam cu antibiotic 5 zile pt infectie urinara.precizez ca nu am simptome evidente de sarcina doar ca exact in prima zi cand trebuia sa vina am avut simptome de cm in sensul ca ma durea burta si mi-a curs putina secretie ca si cum ar incepe sa vina dar s-a oprit.am facut 2 teste dar au iesit negative.sa fie oare prea devreme de mi-au iesit negative? mi-e teama sa nu fiu insarcinata!! v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o parere..multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •