sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!

28-03-2011
pisiii19
Nu este medic/terapeut
pisiii19
Am avut acum cateva zile (aproximativ 6 zile) un contact sexual cu partenerul meu. Acesta act nu a fost complet, adica fara penetrare. In urma cu 3-4 zile am inceput sa am simptome exact ca cele ale unei gravide adica greturi, dureri de cap, spate stari de voma si pofta de mancare. Am facut un test de sarcina si nu a iesit nici o liniuta..Urmeaza sa vad daca ciclul meu menstrual v-a urma sa inatrzie sau nu... As vrea daca se poate niste raspunsuri sau pareri despre aceste simptome. Multumesc!
5 comentarii
0
29-03-2011, ora 00:38
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Daca nu a iesit a doua linie inseamna ca nu esti.Sunt multe femei care au simptomele tale inainte de ciclu
Mergi la un control, sa te linistesti
0
29-03-2011, ora 10:05
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Mie îmi e foarte în neclar... adică nu te-a penetrat, nu a ejaculat în tine, dar ai impresia că eşti însărcinată!?
Lucrul acesta este imposibil. Ca să rămâi însărcinată e mai dificil decât atât. E nevoie de un act sexual complet: erecţie, penetrare, ejaculare din partea lui şi zi fertilă din partea ta. Ai ovulat? în a câta zi de la ovulaţie eşti?
Dar nici măcar nu are rost să mergem atât de departe din moment ce nici măcar nu a ejaculat în tine. E nevoie de spermă şi de ovul ca sarcina să intervină.
0
29-03-2011, ora 20:17
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Tinerii de azi - noua generatie :))
Sarcina fara penetrare? Unii se maturizeaza greu...
0
30-03-2011, ora 09:48
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Singura problemă este că-şi încep viaţa sexuală fără a fi informaţi, de aici şi numărul în creştere a tinerelor începând cu 15 ani care fac avorturi peste avorturi. Nu vreau să judec, fiecare are libertatea de a face cât îl duce capul cu propria-i viaţă, căci responsabilitatea pică asupra lor, dar fiţi responsabili!
Ai acces la internet, deci nici că se poate mai bine. Informează-te!
Caută tot despre metode de protecţie, avorturi şi urmări, boli genitale, boli cu transmitere sexuală, necesitatea unui control ginecologic etc. şi apoi tu însăţi o să te simţi mai bine şi mai sigură, fără să stai ca pe ace că prietenul a ejaculat pe blugii tăi şi tu crezi că sperma a pătruns în vagin lăsându-te însărcinată.

Pe mine nu mă deranjează alegerile tinerilor când şi cum să-şi înceapă viaţa sexuală, dar mă deranjează ignoranţa. Pentru că datorită ei sufleţele nevinovate sunt curmate, viaţa stopată şi nu numai. Poate că un sufleţel ne-născut avea să-mi schimbe mie destinul, să schimbe destinul lumii. Deci nu-i de mirare că am ajuns unde am ajuns şi totul porneşte de la ignoranţă.

Cu tot dragul, te rog, informează-te! pentru propria-ţi siguranţă şi sănătate.
0
04-04-2011, ora 22:55
anndreea1
Nu este medic/terapeut
anndreea1
Este posibil ca fiind inca virgina sa fi insarcinata? Se poate ca sperma, de pe mana, la contact cu vaginul, sa patrunda asa incat sa intre in contact cu un ovul? Simptomele nu exista, fara greata, dureri, sensibilitati. CM vine de obicei foarte putin, acum a venit mai devreme cu 2 saptamani decat trebuia, 2 zile, si a fost ceva mai inchis la culoare. Sunt unele schimbari la nivel fizic, burta a mai crescut, insa nu stiu daca este o simpla ingrasare sau sarcina. La momentul asa'zisului "contact sexual" erau trecute 13 de la ultimul CM. Astept raspuns. :*:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •