sunt sau nu insarcinata? urgent!!!

22-07-2010
viyviana
Nu este medic/terapeut
viyviana
buna:) Sunt noua pe acest forum...acum 2saptamani am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu dar fara a ne proteja iar el a ejaculat in mine.la aproximativ 20ore am folosit rigevidon 21+7 si folosesc si in momentul de fata.zilele astea trebuia sa imi apara menstruatia dar nimic...este posibil ca de la aceste pilule?este posibil ca menstruati sa apara doar atunci cand voi incepe sa le folosesc pe cele maro sau este posibil sa fiu insarcinata? dar faptul ca eu folosesc aceste pilule imediat dupa acel act sexual are vreun efect...vreau sa zic daca ele impiedica ecel embrion sa se formeze sau il distrug? ajutati-ma va rog mult de tot...sunt atat de speriata!!va multumesc
8 comentarii
0
23-07-2010, ora 01:29
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
da da!!! se creasca mare si frumos!!!
0
24-07-2010, ora 09:29
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
daca aţi început pastilele exact atunci după actul sexual nu vă apără absolut deloc. trebuiau luate din prima zi de menstruaţie dacă e prima folie. nu apără de sarcină in accest fel, nu sunt pastile de acelaşi fel, în momentul de faţă dacă sunteţi gravidă nu faceţi decât să faceţi rău fătului mergând chiar până la posibile malformaţii..
singura situaţie in care sunteţi protejată este dacă eraţi deja sub tratament cu aceste pastile şi le luaţi de ceva vreme... luându-le în fiecare zi aşa cum trebuie, în fiecare zi etc. ele nu funcţionează ca metodă de urgenţă!
0
25-07-2010, ora 14:31
viyviana
Nu este medic/terapeut
viyviana
multumesc frumos pt raspuns!!mi-a venit menstruatia acum 2zile.este posibil ca eu tot sa fiu insarcinata desi ma aflu in aceasta situatie?
0
26-07-2010, ora 10:48
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu cred că are cum să mai fii însărcinată. dar în ce condiţii ţi-a venit? ai ajuns la o anumită parte a foliei de pastiluţe sau le-ai întrerupt?
0
27-07-2010, ora 01:32
viyviana
Nu este medic/terapeut
viyviana
in conditii destul de normale...cu toate simptomele pe care le aveam de obicei. Da, mai aveam 4pastilute albe pana cand ajungeam la cele maro...si nu le-am intrerupt deloc, le iau in continuare. Oricum am de gand sa imi fac un test de sarcina dupa aceste zile de menstruatie.
0
27-07-2010, ora 01:35
viyviana
Nu este medic/terapeut
viyviana
si mai am o nelamurire:atunci cand s-a intamplat acest incident eu eram virgina, nu mi-a curs absolut deloc sange. e ceva anormal in asta?si dupa am mai avut relatii sexuale cu pers respectiva dar tot nimic, nici macar o picatura:(
0
27-07-2010, ora 10:22
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu este anormal se mai întâmplă, poate ai himen elastic sau ceva de genul ăsta. nu e obligatoriu să curgă sânge
0
28-07-2010, ora 13:13
viyviana
Nu este medic/terapeut
viyviana
buna!! aceste scurgeri menstruale au un miros foarte urat fata de celelalte de pana acum in privinta carora nu am avut nici un fel de problema. despre ce poate fi vorba, este din cauza anticonceptionalelor pe care le folosesc? poate fi vb de o ciuperca asa cum am citit alte subiecte sau etste cv normal?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •