Sunt sau nu sunt gravida?

31-10-2008
Coraly78
Nu este medic/terapeut
Coraly78
Buna seara.
Sunt un pic mai mult descumpanita. Prima mea zi a ultimului ciclu menstrual a fost 24 septembrie 2008. Mentionez ca nu mi s-a mai intamplat sa imi intarzie atat ciclul. Pana azi am facut 3 teste de sarcina si toate au iesit negative. Tot azi, am fost la echografie, iar dna dr. m-a rugat sa revin sa repet echografia, saptamana viitoare. Ce inseamna acest lucru? Daca imi permiteti, va voi reda ceea ce a notat dna dr. pe buletinul echografic:
"Uter= cu structura omogena=6, 3 cm, cu endometrul ingrosat=18 mm; Ovar drept =2, 2 / 2, 3 cm, structura omogena; Ovar stang=nevizualizabil datorita meteorismului. Repeta examinarea peste o saptamana."
Nu stiu ce sa mai cred. Imi doresc atat de mult un bebe, ca nu stiu ce sa mai zic. E posibil sa fie o sarcina si testele de sarcina sa iasa totusi negative? sau e posibil sa fie o sarcina ectopica si sa nu se vada la echograf?
Am observat ca sanii imi sunt usor umflati, dar nu extrem de tare.Ii simt umflati mai ales cand stau pe scaun sau cand ma spijin de vreun perete. In schimb, am cand si cand dureri de spate, amestecate uneori cu dureri de burta, ca si cum mi-ar veni ciclul, dar atat.
Mentionez ca in perioada fertila am muncit asiduu, pt ca amandoi ne dorim foarte tare un ingerash...Daca ar da Dzeu sa fie sarcina, nu mi-as mai incape in piele de fericire...j
2 comentarii
0
01-11-2008, ora 05:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
D-na doctor ti-a spus sa revii pentru ca e prea devreme sa se pronunte vis-a-vis de existenta unei sarcini.Endometrul ingrosat poate insemna ca uterul e pregatit pentru o sarcina, dar si ca mucoasa uterina e pregatita pentru un ciclu.Eu nu cred ca esti insarcinata.Sper sa ma insel.
0
13-10-2010, ora 11:12
myhaela82
Nu este medic/terapeut
myhaela82
Buna ziua!Am si eu o nelamurire, pe 25 septembrie am avut menstruatie si pe 2 octombrie am facut sex dar cu foite.Tin sa precizez ca de 4 ani de cand am nascut nu am ramas insarcinata cu aceste foite.Credeti ca pe 2 octombrie a fost perioada fertila?E posibil sa fi ramas insarcinata?Ma doare foarte tare coloana si am niste svurgeri alb pronuntat dar si o mucoasa asemanatoare spermei.Scurgerea asta o am de ieri 12 octombrie.Va multumesc si astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul