Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate

06-01-2009
top
Nu este medic/terapeut
top
Buna ziua.
Sunt Lucia. Am 35de ani si am facut cateva analize ptr ca nu ma simt bine.
Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate. Cam orice mananc nu-mi cade bine.
La analize imi arata ca sufar de o mica anemie si o infectie interioara ceva, dar cel mai rau este faptul ca zice asa de colecist : Colecist hipoton septat infundibular perete ecogen transonic. Ce inseamna asta?
La medicul specialist voi merge doar luni ca atunci am programare. Medicul de la ecograf a zis ca e o problema cam mare si trebuie tratata poate chiar operata. E chiar atat de rau?
Va rog raspuns cat mai repede.
6 comentarii
0
06-01-2009, ora 16:22
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
pai hipoton inseamna cu tonus scazut.lenes.deci ai o fiere lenesa
colecistul, fierea adica, e ca o punga simpla.Daca apare in interior un sept, asa ca o despartitura, el va arata...sa zic asa, cam din topor...ca o punga cu un buzunar, mai mic sau mai mare...Exista o predispozitie de a face pietre, mai ales ca e lenes.Nu pare sa ai in acest moment pietre la fiere dar, repet, structura colecistului tau te predispune sa le faci.Mai demult se spunea ca exista un tip morfologic uman predispus la aceasta afectiune:femeie de virsta mijlocie, blonda si usor plinuta.e interesant daca ai aceste caracteristici.
0
06-01-2009, ora 16:44
simina.filip
Nu este medic/terapeut
simina.filip
am luat anticonceptionale o data la trei luni de la medicul de familie care este problema ca nu am menstruatie de loc ceva putin in 3 ani de zile
0
06-01-2009, ora 16:51
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Pt.Lucia
Colecistul septata nu are indicatie de interventie chirurgicala.V-ati nascut cu el asa, dar existand aceasta malformatie el functioneaza mai prost deci trebuie ajutat.Predispozitia de a face calculi este mai mare dar nu trebuie sa faceti neaparat.Indicatia chirurgicala apare in momenyul in care aveti calculi si faceti colici biliare.
1
06-01-2009, ora 16:54
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Pt. Simina
Nu am inteles tratamenutul cu anticonceptionale o data la 3 luni.Ele daca se iau pt ca nu vine ciclul se iau lunar, fole dupa folie de la 6 luni la 2 ani.Ceea ce ati facut este o prostie.Inainte de acest tratament e necesar sa fiti investigata pt a cescoperi cauza si apoi se instituie tratamentul.
0
07-01-2009, ora 08:08
top
Nu este medic/terapeut
top
Va multumesc ptr.raspunsuri.
Am inteles cam la ce se rezuma problema mea.
Ptr.drweather. de vasrta mijlocie sunt pe acolo pe aproape, blonda "doar pe jumatate ca sunt suvitata" in mod normal sunt bruneta, iar plinuta da sunt am cateva kg in plus si asta ptr ma chinuesc de vreo 7 ani si cu tratament si dieta ptr hipotiroidism cu nodului tirodieni care trebuie tinuti sub control adica nu necesita interventie chirurgicala ptr ca nu cresc ci se mentin in aceeasi stare cu tratament asa mi-a zis medicul endocrinolog.
ptr.Dr.Adina Mester da fac colici biliare cam de trei luni zilnic ma confrunt cu aceasta problema de aceea am facut analizele si cer putin ajutor.Aceste colici se manifesta in felul urmator: dureri graoznice de cap si spate greturi ameteli si orice mananc nu se digera normal dupa orice simt o greutate un stomac si trebuie mult timp pana dispare. Mai ajut cu cate un colebil pe zi sau la doua zile dr durerile nu dispar numai partil cateva ore si dupa reapar.
Astept ziua luni sa vad ce zice specialistul care a cerut aceste analize.
Va multumesc ptr lamuriri.
0
16-01-2009, ora 19:34
tziganu_miguel
Nu este medic/terapeut
tziganu_miguel
buna ziua.vreau sa va zic k mi-am inceput viata sexuala acum un an (eu am 18 ani), inainte de asta eu artam f bn eram mai plinuta, aveam fundul mai mare, mai tare, insa la vreo3 luni dupa ce mi-am inceput viata sexuala am inceput sa slabesc si de la 56 kg am ajuns la 50kg lucru kre ma nelinisteset deoarece nu mai arat atat de bine ca inainte si as vrea sa iau niste anticnceptionale.dar mi-e frik insa sa nu ma ingras mult mai mult.vreau sa va precizez ca mananc foarte mult dar degeaba.as vrea un raspuns va rog frumos ma macina rau gandul asta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia este implicată în apariția durerilor de spate
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Durerea de cap după somn
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  •