Suplimente alimentare

01-02-2014
andrei2323
Nu este medic/terapeut
andrei2323
Buna ziua. Sunt interesat sa iau niste suplimente alimentare deoarece in ziua de astazi mancam numai 'plastic' fara gust si fara vitamine. Am vazut un studiu facut in strainatate despre suplimentele alimentare in care zicea ca nu au absolut deloc vitamine ba chiar sunt nocive pentru sanatate. Ce supliment alimentar cu multivitamine imi recomandati ca fiind cel mai bun? Va multumesc.
2 comentarii
0
01-02-2014, ora 14:43
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ANDREI in primul rand ce varsta ai, in al doilea rand sa stii ca studiile sunt facute pe un anumit esantion populatie, dintr-o anumita zona si tara si pt cultura ta generala sa stii ca fiecare om este unic si in functie de zona in care traieste si de clima ori alimentatie, organismul lui reactioneaza ca atare.Daca in italia studiul arata ca salata este iarba asta nu inseamna ca salata din romania este la fel, sau daca un american este obez inseamna ca si un chinez este.
In urma cu ceva timp ma aflam la un medic care trebuia sa emita un aviz unui tanar legat de greutate, acel tanar avea 21 de ani cam 1, 80-1, 85 cm circa 80kg, bine facut fara burta fibra ca sa zic asa, si doctorul ia scris ca, comform graficului de inaltime greutate este OBEZ, si chiar el zicea DACA ASA ARATA UN OBEZ eu cum sunt( doctorul avea burta si cam 100 kg).
Referitor la suplimentele de care chipurile avem nevoie, ele se etabilesc de catre un medic in urma analizelor pe care trebuie sa le FACI si care sa arate CE DEFICIT AI, SI ATUNCI POTI VEDEA CE TREBUIE SA IEI, ca altfel sar putea sa faci exces si sa ajungi tu cat casa.
0
18-03-2019, ora 14:35
florea.catalina
Nu este medic/terapeut
florea.catalina
Bună!
Eu îți recomand suplimentele naturale cu chimen negru și ulei de pește. Sunt 2 ingrediente foarte bune, recunoscute de pe timpuri, iar formula lor ajută la carența de vitamine. Pe lângă ulei de pește și chimen, suplimentul conține si ulei de in. Formula suplimentului natural 3 Miracole este compusă din astea 3 ingrediente bine cunoscute, Doctor Yang oferind un produs natural ce conține o combinație optimă de uleiuri benefice pentru sănătate în flacoane cu 60 de capsule gelationase pentru menținerea echilibrului întregului organism. Nu pot să îți spun ca sunt 100% multumita, am abia 2 saptamani de cand le iau si nu ma pot pronunta complet. Insa, momentan pentru mine fuctioneaza caci ma simt mai energica! Găsești aici mai mult de detalii despre prodrus: https://doctoryang.ro/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt eficiente suplimentele de vitamine și minerale pentru prevenția bolilor cardiovasculare?
  • Asocieri nerecomandate de medicamente, suplimente și alimente
  • Care e legătura între multivitamine și guma de mestecat?
  • Adaptogenii
  • Suplimente dietetice - mecanisme de acțiune, indicații și efecte adverse
  • Riscul de intoxicație cu vitamine și minerale la suplimentarea pe termen lung
  • Semne că te intoxici cu suplimente
  •