Supradozaj: doza letala?

21-04-2018
DoubleL
Nu este medic/terapeut
DoubleL
Buna ziua,

As vrea sa stiu care ar fi doza letala de supradojaz cu alprazolam ? Mai am si trittico si serlift daca ajuta la aceasta comboinatie.

Nu as vrea sa raman in coma sau sa fiu o leguma si sa imi chinui si mai mult mama si bunica. Am 23 de ani, aproape 24. Mi-am distrus familia cu jop***aile de noroc, am datorii cat ar trebui ca eu cu mama sa muncim 10 ani impreuna pentru banci. Plang zilnic ca am adus-o si pe ea aici, mai ales cand imi spune "mami te iubeste".
Nu mai suport ! Va rog raspuns la intrebare.
25 comentarii
0
21-04-2018, ora 09:03
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Suferiti de depresie, si de aici si gandul de a va sinucide, depresia ingustandu-va perceptia de a vedea vreo iesire. Nu este aceasta realitatea, ci este depresia care va dicteaza acest lucru. Deasemenea, faptul ca ati jucat jocuri si ati ajuns in situatia aceasta este din cauza dependentei ( de jocuri), care deasemenea poate fi tratata ( ca orice alta dependenta ). In incercarea de a va tine reperele normalitatii si realitatii, exista solutie - iesire pentru ambele dvs probleme, atat pentru depresie, care poate fi tratata cu medicatie psihiatrica, cat si pentru a scapa de adictia de jocuri, facand psihoterapie. Apoi va puteti recastiga viata si puteti sa incepeti sa faceti mici pasi in a v o imbunatati, cu suportul psihoterapeutului dar si al familiei si cu implicarea dvs 100%. Discutati deschis cu mama dvs sau cu cineva din familie si cereti ajutorul. Mergeti la un consult la un dr psihiatru pentru a va recomanda un tratament pentru depresie, ceea ce va va face sa va schimbati starea aceasta, apoi incepeti sa faceti psihoterapie. Ideea de a va sinucide, nu este o solutie, nu va dati sansa sa gustati viata si intr un mod frumos, iar parintii nu vor fi usurati, ci ii veti distruge sufleteste. Fiti sigur ca va iubesc si va vor sustine neconditionat.
Curaj, ca exista cel putin o solutie la orice dificultate cu care ne putem confrunta in viata!
0
21-04-2018, ora 14:51
DoubleL
Nu este medic/terapeut
DoubleL
Stati linistita, am fost de cateva luni la psihiatru, iau pastile fara de care o luam de mult razna. Ma linistesc fizic si atat.

Am atatea datorii din cauza jocurilor de noroc incat nu am nevoie sa imi dau jumatate din salar unui psiholog pentru a-mi spune ca sufar de depresie.. Mi s-a umplut de mult paharul.

Daca stiti sa raspundeti la intrebare, v-as fi recunoscator. Altfel, va rog sa va abtineti.
0
22-04-2018, ora 08:34
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
DoubleL, te rog să nu încerci cu medicamentele mai sus menționate.
Vezi tu, antidepresivele și antipsihoticele moderne sunt special proiectate pentru a-l pune pe pacient în imposibilitatea de a-și suprima singur viața. În funcție de doza ingerată, riști să cazi în comă de la două zile până la două luni. Era o doamnă pe forumul Tulburări psihice, topicul Episod psihotic acut... rog sfatul unui psihiatru - a cărei fată (suferindă de TAB) a încercat să se sinucidă cu pastile psihiatrice și a stat îndelungă vreme în comă. Poți citi topicul pentru a te convinge.
1
22-04-2018, ora 12:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Asa cum a spus și colega mea, poți găsi soluții la orice problemă. Viața merită trăită și merită să faci tot ce e omenește posibil să-ți rezolvi problemele, astfel încât să-ți fie bine.
Nu-mi închipui că nu ții de loc la mama și bunica ta, atunci când te gândești la un asemenea gest, care poate le-ar distruge definitiv. Tot ce poți face e să mergi la un psihiatru să-ți iei tratament pentru depresie, pentru că asta se rezolvă și să faci terapie pentru a reuși să-ți rezolvi dependența de jocurile de noroc.
Curaj, că se poate!
Viața e frumoasă și merită trăită! Gândește-te că sunt atâția oameni pe pământ care se luptă până în ultima clipă pentru viața lor, iar tu, la 24 de ani, când poți găsi resurse în tine să poți face orice, renunți așa de ușor.
Sper că a fost un moment de slăbiciune, peste care vei trece și vei găsi în tine forța de-a merge mai departe.
0
22-04-2018, ora 13:17
DoubleL
Nu este medic/terapeut
DoubleL
Mama, fratele (desi vitreg) si bunica mea sunt singurele motive care ma fac sa plang si ma opresc sa fac asta, pentru moment.

Nu vreau sa muncesc toata viata pentru ca atunci cand e ziua de salar sa-mi pierd toti banii sau sa-mi platesc ratele de toti banii pentru ani si ani de zile. Consider ca asemenea viata e mai grea decat daca as afla maine ca am cancer sau o boala mult mai grava. E mai bine sa lupt contra ceva ( o boala) decat sa lupt cu mine insumi. Nu ma pot stapani, parca sunt posedat si ma afund tot mai mult in datorii. Pt un tanar in Romania care castiga in jur de 30 de milioane pe luna si care are de platit 50 de milioane pe luna datorii si rate, fara sa mai pun la socoteala chirie, cheltuieli si mancare cum credeti ca e cale de scapare ? Ma trimiteti la psiholog, imi puteti spune cam cat o sa ma coste pe luna aceasta psihoterapie minune ? Ma afund si mai tare in datorii ?

Am luat ieri dimineata dublu dozei recomandate de psihiatru si m-a facut sa dorm pana azi.
0
22-04-2018, ora 15:52
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
DoubleL, înțeleg atitudinea ta - dar cât privește scăparea prin pastile este o opțiune foarte neinspirată.
Cazurile de reușită sunt cam 1:40 în condițiile în care după ce cazi inconștient, organismul are reflexul de a scăpa prin vomă de otrava ingerată. Consecința directă a înghițirii de pastile este encefalopatia și coma reversibilă, care uneori se lasă cu sechele.
0
22-04-2018, ora 17:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Cu recomandare de la psihiatru, psihoterapia poate fi plătită prin Casa de asigurări de sănătate.
0
22-04-2018, ora 18:45
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Parca exista si o lege a falimentului personal !
0
22-04-2018, ora 20:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu vrei sa te duci la psiholog, da cautare pe Google "vindecare sau tratament jocuri de noroc" si citeste articolele pe care le gasesti acolo.
0
27-04-2018, ora 15:57
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Asta cu jocurile de noroc din pacate nu prea se iese cu una cu doua, e ceva genetic, dar la unii e si psihologic.
Chiar un medicament pe nume Pramipexol poate avea ca efect secundar asta, scrie pe prospect, deci e ceva chimic in creier, niste dereglari pe receptorii de dopamina.
Incerci sa scapi ! Du-te la psiholog, e prea devreme sa zicem ca nu se rezolva.
Daca nu si nu si nu, atunci e altceva, ca pana la urma tot o boala fizica e si asta, daca un medicament poate provoca asta in creier.
Nimeni nu vrea sa stea cu unul ca tine care vinde tot !!! Nici nevasta nici nimeni, sa ajungi pe strazi, iar nu e ok..
Deci la treaba, incearca sa rezolvi, fi optimist ca vei scapa cred, doar sa vrei, insa am eu impresia ca si vointa iti este afectata...

Suicidul se face doar in cazurile grave dar pe bune cand chiar asa este si nu exista iesire, boli fizice incurabile paralizii, orbire, cancere in ultima faza netratabile unde nu face decat sa te chinuie si apoi omul tot moare, iar el alege sa reduca chinul pana moare, dar nu asa...cand nu este cazul.
Ca de aia exista in Elvetia fundatia Dignitas care ofera suicidul asistat, dar doar in cazul bolilor fizice incurabile, dar asta dovedit, a fost un patron de la noi acolo, avea cancer si asa a ales sa nu mai sufere, este democratic sa poata alege, ca nici eu nu-s deacord cu chinul.
Are omu voie si psihic daca 3 medici da acceptul ca nu se mai poate face nimic, sunt schizofrenii (ca astea nu se vindeca), care chinuie urat pacientul, da in obezitate, diabet, delireaza mai mereu..care nu mai are viata, etc etc, iar unii aleg sa nu se mai chinuie.
Sunt psihologi, stai acolo o perioada sa se convinga ca nu e o decizie la nervi, apoi aia iti explica ca dupa ce mori nu te duci nicaieri, ca sa rupa bariera religioasa, si aia e.
0
27-04-2018, ora 23:54
DoubleL
Nu este medic/terapeut
DoubleL
Taiatul venelor e dureros ?

As vrea ceva sigur. Am incercat, am ramas si fara suport din partea familiei ( a mamei, bunica saraca m-ar ajuta dar nu are cu ce).

Nu vreau sa risc cu pastile daca spuneti ca e posibil sa fiu o leguma daca nu-mi iese planul.

Astazi am mai pierdut 9.000 de lei (inca 3 luni de muncit pt altii) Si daca ar fi doar asta, dar le platesc dublu cu dobanda.
0
28-04-2018, ora 01:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fa-ti bagajul si du-te si te interneaza la cheie. Ti-ai pierdut complet simtul ratiunii.
Tentativa de suicid e urgenta psihiatrica.
0
28-04-2018, ora 08:22
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
Tu nu poți să stai fără să joci ? Adică ți-ai pierdut libertatea din cauza jocurilor de noroc și tu continui să joci ? Ești din București ? Te întreb ca să te trimit la 3 ședinție gratuite de psihoterapie.

Nu încerca să-ți tai venele. Din cauza senzației de frică, venele se retreg (se ascund) și vei rămâne în viață, dar mutilat și vei avea nevoie de operații.
1
30-04-2018, ora 16:24
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
DoubleL citeste cu atentie ce scriu chiar daca e mai mult, e in interesul tau, propun solutii, explic unde e problema

Mercutio NU poate sa se lase de jocuri, am mai explicat, eu cunosc mecanismul, este ca si dependenta de droguri, doar ca aici se numeste compulsiune si nu dependenta cumva, dar e tot aia, doar termenii sunt diferiti, dependenta e de substante, compulsiunea este dependenta de activitati.
Am zis dar vad ca nici unu nu a comentat, am zis ca medicamentul Pramipexol poate avea ca efect secundar asta, deci da dea drumu la dependenta de jocuri, deci mare e probabilitatea sa fie chimica treaba ! Altfel...nu se intampla asta.
Tu intrebi ca de ce nu se lasa desi a pierdut ca si cum asta conteaza ca a pierdut, va vinde tot si tot va juca, e ceva ce nu poate controla, e exact cum mori de foame si nu mananci ca-ti face rau mancarea.
Am avut si eu prin 2010-2011 ceva similar, mancam f mult, aveam o senzatie neagra ca la droguri, era chimic defectiunea, nu era nici un psihologic ca dovada ca treptat a trecut de la sine ca asta era de la dependenta de Clonazepam.
Tu crezi ca mai conta ca facea rau ligheanu de gogosi si borcanele de dulceata si nutela ? NU !
Inchupuie-ti ca nu trecea si era permanent, asa este el.

Solutiile ar fi urmatoarele:
- Se duce la un psiholog si incearca sa rezolve asa
- Se duce la un medic psihiatru, explica treaba cu Pramipexolu, eventual duce si prospectul ca medicul sa vada ca are leg cu problema, medicu stie ca pramipexolul stimuleaza receptorii de dopamina intr-o anumita zona, si ar trebui cumva sa dea inversul adica blocanti, mai exact asta poate face antipsihoticele, ar trebui sa incerce sa rezolve asta.

Clara si ce sa faca la cheie ? Il umfla aia de pastile, dupa ce ca va fi blegit, se va ingrasa 5-10 kile, vine acasa si tot in rahatul ala e ! Nu rezolva nimic. Nu ai inteles nimic din ce simte acest om si in ce situatie este.
Motivul lui este foarte real, nu e doar o inchipuire ca nu vede iesirea, este real.
Ideea e cumva sa scape din ghiara jocurilor de noroc, sunt singuru care stiu ce simte, nu are controlul, nu poate alege sa nu faca ce face.
Esti ca la nazisti, cum gandeste diferit de altii cum PAC la cheie, la injectat cu medicamente fara sa gandim ca poate nu ajuta.

Taiatul venelor nu te ajuta DoubleL, te vei chinui si mai mult de 4 ore si nu se stie daca mori, ai sanse sa tai si tendoanele si te va sterge altul de rahat la fund caci mainile nu le mai poti folosi (mai bine sa te sperii decat sa faci o prostie), nu se retrag venele neaparat (ce treaba are frica cu asta ?!), din contra, in frica bate inima mai tare, sangele circula mai tare prin vene, dar nu e okey deloc, deci nu face nici asta.
Daca nu si nu si nu desi nu vreau sa cred ca ar fi asa, atunci asta e, ai tot dreptul sa alegi ce faci cu viata ta, daca stai pe drumuri, sau te duci, asta e, e democratie si ai dreptul de a alege.
Insa si asa, nu folosi metode care te poti distruge dar sa nici nu mori, nu mai incerca inainte sa testezi cele doua solutii date de mine mai sus !
Dupa ce le-ai incercat si n-au mers discuti despre asta !
Daca te inteleg ca nu te poti lasa de ce faci, e una, daca nu incerci intai cele doua solutii nu am cum sa te inteleg, inseamna ca chiar nu vrei sa faci ceva, ci doar te plangi, si vrei suicidul ca e mai comod decat sa muncesti putin sa incerci altceva.
0
30-04-2018, ora 17:17
DoubleL
Nu este medic/terapeut
DoubleL
Salut,

Medicul psihiatru mi-a dat acum 2 saptamani si ceva niste pastile ( pe langa cele 3 pe care le luam pt anxietate si atacuri de panica) Neurotop de 600 mg (jumatate seara) mi-a zis ca e ca sa imi mai stopeze stimulii astia de jocuri de noroc (am citit prospectul si cel mai apropiat caz cu al meu e sevrajul la alcool deci nu stiu cat ma ajuta astea)

De unde psiholog ? Cand eu nu ma pot gandi la altceva decat ca peste 4 zile am ratele scadente la 6 credite care imi depasesc salariul pe care o sa-l iau tot atunci. De unde chirie/cheltuieli/mancare. Daca aveam la o banca cu o dobanda omeneasca nu era asa grav insa am la 2 banci si cateva IFN-uri (cu dobanda de 30 % pe luna (practic muncesc doar pentru dobanda) ) M-am gandit ca sa nu platesc nimic ca nu am nimic pe numele meu si nu au ce sa-mi ia daca nu vor sa ne intelegem pe cale amiabila insa o sa-mi puna proprire pe salar si practic o sa platesc luna de luna iar dobanda fiind foarte mare nu o sa acopere nici macar dobanda din salar.
Mai degraba am nevoie de un avocat acum...

M-am certat si cu mama. M-a ajutat de 2 ori cu sume de bani destul de mare pentru ea. Si acum nu mai vrea sa ma ajute pentru ca crede ca nu o sa ma opresc niciodata insa nu intelege ca alta scapare chiar nu am. Crede ca o santajez emotional cand ii zic ca ma sinucid insa odata o sa mi se puna pe suflet si chiar am s-o fac ( nu de alta dar stau la etajul 10 si nu ar mai trebui sa caut alte metode).

Financiar nu mai am scapare. Ok deci o sa muncesc de acum incolo doar pentru dobanda iar creditele vor fi aceleasi... atunci de ce sa mai muncesc ? de ce sa mai traiesc ? Asta presupunand ca m-am lasat de ruleta si jocuri pt ca asa simt acum ca m-am lasat insa mie frica de cum o sa ma comport cand o sa iau salariu. Poate atunci "mi se va pune pe suflet".
0
01-05-2018, ora 00:55
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Carbamazepina ti-a dat-o sa te mai linisteasca, aia umbla pe receptorii de serotonina dupa cate stium citez:
"There is evidence that it is a serotonin releasing agent and possibly even a serotonin reuptake inhibitor"
Adica mareste cantitatea de serotonina in sinapse cumva, asta da calm, tonus mai sus, liniste, rabdare, deci pana la urma tot la chimie doreste medicul sa umble.
Dar de fapt asta are treaba cu receptorii de dopamina, chestie cu care nu are treaba neurotopul !
Daca iei antipsihotice, ar trebui sa nu mai ai problema asta, ai incercat ?!
Spune-mi te rog ce medicatie iei si in ce doze, hai sa incercam totusi sa rezolvam, ne consultam si apoi te duci la un medic sa discuti, daca vrei sa incerci, vei spune si vom discuta.

Pai mama ta are dreptate ! De ce sa te ajute ? Ca tu esti ca o gaura neagra, iti da ca sa iti alimenteze ce faci ?
Degeaba iti da, ca tu tot aia vei face, vei repeta la nesfarsit ce faci !!! Orice zici tu, nu conteaza, nu vei respecta ce zici.
Ce faci ? Ii aduci pe toti in faliment ?! Nu merge sa ii tragi dupa tine pe ceilalti
Ai o problema, trebuie sa ti-o asumi ! Nu poti avea pretentia sa ii bagi pe ceilalti in boala ta, sa ii ruinezi si pe ei.
Eu stiu ca tu nu esti vinovat ptr ce faci, deci contrar a multora de aici care nu au inteles nimic ce simti tu si mecanismul, insa asta nu conteaza ptr ceilalti, daca ii deranjezi, nu e permis.

Sa vedem cum este cu carbamazepina asta adica neurotop.
Daca psiholog nu poti, ce facem ?!
Si nici asta nu e o metoda, poti scapa de la et 10, au fost cazuri, deci nu o face ca poti ramane in pat si sa te murezi lent in propriile fecale si urina si sa ti se dea cu linguritza sa mananci...zeci de ani, sa misti doar ochii si atata, asta daca mai vezi, ca la lovitura asta poti sa ramai si orb.
O fata de clasa 8-a s-a aruncat de la et 8 si a ramas paralizata de la brau in jos...ramasese corigenta si ii era fica de tacsu ca daca afla,..., n-a gandit, a platit. Altii au cazut de la et 3 si au murit, deci e f riscant !
Nu fi neinteligent cum au facut multi altii..ca ti-o iei, si asta cu ratele e nimic pe langa ce poti pati.
Deci metoda NU e buna, taie si pe asta.

Asa ca nu ai de facut decat sa iti asumi problema ta, si sa o duci cum stii !
Pai aia e, muncesti sa platesti ratele, ce sa-ti fac..., este alegerea ta ce faci cu viata ta, tu decizi in acest caz, asa cum am zis, in democratie poti alege liber.
Ceilalti te condamna si ca faci ce faci, dar si pentru ce gandesti, insa nici unul NU vine cu o solutie concreta.
Da, iti poate pune propire pe maxim 33 % din salariu, nu mai mult am impresia, deci muncesti si o parte dai la rate, oricum vei face altele...vei juca mai departe daca dupa discutia medicamentoasa nu vei rezolva nimic, insa sa da.
0
01-05-2018, ora 16:59
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
Păi și dacă se apucă fiecare FNI și fiecare bancă să-i pună poprire pe 30% din salariu, unde ajunge ? Sau îți închipui că băncile și FNI-urile (cărora le datorează el bani) se vor strânge la o masă rotundă și vor avea grijă ca popririle însumate pe salariul lui să nu depășească 33% ? Ori poate îți închipui că există o autoritate a statului care monitorizează cazurile datornicilor, astfel încât multiplele rețineri din salariu/pensie să nu depășească cuantumul de 33%...

El are dreptate: situația asta trebuie descâlcită de un avocat.
0
01-05-2018, ora 18:38
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
DoubleL, trebuie să ai în vedere inclusiv faptul că la o tentativă eșuată de sinucidere, precum aruncatul de la etaj, salvarea vine împreună cu poliția. Iar poliția este obligată de lege să te ancheteze pentru a depista motivele care te-au împins la acest gest. Așa este procedura: fiindcă, printre altele, poliția vrea să afle dacă nu ai fost influențat de cineva să îți pui capăt zilelor.

Și cred că nu este o plăcere să ajungi să fii anchetat de poliție.
0
03-05-2018, ora 13:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Si daca a fost influentat sau nu de cineva oricum nu are cum sa afle politia, problema e sa nu se ajunga acolo !
Sau si daca zice ca l-a influentat cineva, cum dovedeste ? El poate zice orice, ca daca tie iti zice unul sa te arunci in cap, tu te arunci ?
Nu asta e problema, ca nimeni nu zice "fa ma asta", toti indeamna sa nu, sa se gaseasca solutii.
Parca mai conteaza daca e anchetat sau nu in cazul ala, conteaza ca s-a nenorocit la o adica.
Pai Mercutio...sa iti zic asa...pe drept, cine e de vina ca a facut el ce a facut ?! Asta e, bancile isi cer dreptul.
Nu stiu cum este, nu stiu daca iti poate pune in total mai mult de 33 % proprire pe bani, au ei centralizat sistemul, stai tu linistit, asa cum au si cand nu mai ai voie sa iei credit, toate bancile verifica si nu iti da.
Ca pana la urma tot o autoritate a statului a facut si faza asta centralizata sa nu pacalesti ca daca esti rau platinc undeva, sa faci credit altundeva...
Avocatul ce sa faca ?! Omul nostru e major, vaccinat...a facut prostii cu buna stiinta, dupa mintea bancilor trebe sa plateasca si punct !
Bancile nu au facut ceva ilegal ca avocatul sa poate scoate ceva bun din asta, deci taie si varianta asta, ma mir ca te-ai gandit la asta, de multe ori nici daca bancile au facut ceva rau, abia abia reusesti sa-ti faci dreptate, damite cand doar tu ai fi vinovat !

Si la aia cu tulburare bipolara care cheltuie aiurea in faza de manie...faca datorii dar nimeni nu ii pasuieste..., sunt buni de plata !
Trebuie sa se descurce cum stie, asta e, isi asuma, munceste, plateste, toti platim pentru greselile noastre.
Ca toti vor intreba razand "cine dracu te-a pus sa faci ce ai facut ? Sa fi sanatos..".
1
04-05-2018, ora 13:03
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Costy, nu receptorii de dopamina sunt implicati in adictii ci receptorii opioizi care dau cea mai mare dependenta, dupa cum.stie toata lumea !! Deci ca medicatie pt problema lui trebuie sa incerce antagonisti pt opioide - Naltrexona, nu Pramipexolul care e agonist pe dopamina !
0
04-05-2018, ora 21:23
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Steve nu ai citit atent !!!!
NU am zis sa ia pramipexol tocmai ca e agonist, i-am zis ca asa se demonstreaza ca adictiile sunt cel mai frecvent din cauza chimiei din creier, si asa aratai prospectul de la prami ca dovada, atata tot.
Am si zis sa ia inversul adica antagonisti !
Din moment ce prami poate declansa asta, inseamna ca ar fi pe dopamina, ca prami nu umba pe receptorii de endorfine.
Nu e clar ?
Poate si pe endrofine, insa pe prospectul opioidelor nu scrie asta ! Buprenorphine, Oxycodone e exemplu.
De aia am dat exemplu prami tocmai sa iasa in evidenta asta.

Adica blochezi niste receptori opioizi care nu prea au treaba cu asta.
Si daca blochezi tu stii ce rau iti e ? Urca o disforie de te sparge, deci nu te ajuta.
Eu am Naltrexona si am testa, e jale.
Sau o avea treaba insa cel putin cu prami e scris pe prospect, deci s-a intamplat !

Eu de ex ptr depresie iau Oxycontin 5 mg/zi, zice ca e o doza mica insa tine efectul 2 ore, inainte tinea mai mult.
Problema trista e ca daca nu mai iau, starea devine nasoala ca inainte sa incep sa iau asta !!! Deci nu e sevrajul. Nu am marit doza in timp.
0
05-05-2018, ora 13:24
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
DoubleL, ia contractele pe care le-ai semnat cu băncile și IFN-urile și mergi cu ele la un avocat specializat pe DREPT FISCAL (că tu ai creanțe pe care nu le poți onora). Găsești un asemenea avocat căutând pe site-ul Baroului din localitatea unde stai tu. Să cauți numai la AVOCAȚI DEFINITIVI, cu drept de pledare la Judecătorii, Curte de Apel, toate instanțele. Și să te ferești de avocații care nu au cabinet propriu, ăia care-și dau întâlnire cu clienții pe holurile tribunalului sau prin bodegi. Lași avocatului aceluia specializat pe DREPT FISCAL un serox după contractele tale cu băncile și IFN-urile - ca să studieze avocatul ce clauze conțin contractele acelea și la ce represalii te poți aștepta dacă nu plătești. La a doua întrevedere, avocatul te va lămuri ce și cum. De vreme ce nu ai bunuri pe numele tău și contabilul de la firma unde lucrezi SPERĂM că va aplica legea (care spune poprire doar pe 33% din venit; adică poprire de 33% din venit indiferent câte notificări pe poprire ar venit ar sosi) - ce ți se va întâmpla depinde strict de clauzele din contractele semnate de tine. Chestiunile astea ți le va lămuri avocatul.

Să ne ții la curent ce și cum. Dacă nu te lămurește primul avocat contactat, este bine să ceri și a doua și a treia opinie. Tu însă să-i ceri avocatului articolele din Codul Civil și Codul Fiscal la care se încadrează situația ta. După care, vei căuta și tu pe net articolele respective și vei vedea care sunt prevederile legale care reglementează situația ta. Acționează, nu mai sta așa, că de atâta stres poți intra în episod psihotic și atunci iarăși te vei apuca de jucat și e păcat să contactezi noi datorii.
0
05-05-2018, ora 21:55
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@DoubleL: Solutia e sa pleci din tara asta de ca*at si sa nu te mai intorci, sau sa te intorci abia cand se va prescrie executarea silita. Iar daca nu ai nimic pe numele tau in Romanica, ar trebui sa te doara la banana. Pleaca in lume si construieste-ti o noua viata!
0
05-05-2018, ora 22:14
david90
Nu este medic/terapeut
david90
https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_52851/Executarea-silita-poate-avea-loc-si-in-strainatate.html

Deci, de preferat, alege-ti o tara non-UE, gaseste-ti o crestina cu cetatenie in tara respectiva dispusa sa se casatoreasca cu tine pt a obtine si tu cetatenia, si aia e.
0
07-05-2018, ora 03:35
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pleaca pe dracu, unde sa se duca caine surd la vanatoare ?! Si bolnav fiind.
Daca are datorii mai multe va plati maxim 50 % din salariu, asta e, confort codului de procedura civila ! Deci ce sa faca avocatul ?
Deci nu 33 %, aia e doar la o datorie, asa ca aia e...jumate din salariu va plati obligatoriu.
Cum n-are creante cand lucreaza si are venit ?! Ii ia din ala.
Daca nici nu mai lucra, e altceva, dar ajunge pe drumuri.
Nu merge sa faci datorii si sa nu platesti asa ca n-ai tu bani..., asa ar face oricine.
Nu va fi nici o executare silita ca exact cum au spus colegii de forum nu are pe ce sa puna executia.
Ai luat de la banca in baza venitului tau, banca nu pierde niciodata...
Are bani de avocati de elita, te sparge in 14 si mai platesti si chetuielile de judecata.
Insa nici un avocat nu se baga in asa ceva, si daca se baga se baga sa-i ia banii care si asa nu ii are.

Aici bancile gresesc.
Si...eu as face altfel..se executa si ce au parintii si toate rudele de gradul unu, bunici, parinti, copii, nepoti de bunic, pai ce facem aici ?! Ne jucam ? Sa treci pe numele lor...?!
In rest nu poti pune pe numele rudelor de alt grad sora, frate, unchi, ca aia nu iti mai dau inapoi nimic.
Asta am zis la general daca as fi banca.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: