Susținerea capului

13-11-2017
Anamaria1234566
Nu este medic/terapeut
Anamaria1234566
Buna seara. Am o fetița de 3 luni jumătate, născută la 32 săptămâni cu hipoxie medie la naștere. Am fost la neurolog și mi s a spus că are o ușoară hipotonie și că nu își ține capul inca. Sa pun asta pe seama prematuritatii? Sau exista șanse să aibă probleme neurologice grave ? I-am făcut și eco transfontanelara și a ieșit foarte bine.
1 comentarii
0
14-11-2017, ora 15:30
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Faptul ca medicul neurolog a apreciat ca este "usoara hipotonie" si nu v-a indicat masuri suplimentare, nu trebuie sa va ingrijorati ca ar avea " probleme neurologice grave". Va trebui sa mai faceti, periodic, consult neurologic, pe masura ce creste copilul, dar este foarte posibil sa recupereze in urmatoarele luni, asa incat sa ajunga la dezvoltarea neuro-motorie corespunzatoare varstei. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Hipotonia

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: