Tahicardie sau altceva?

28-10-2017
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Salutare! Am 23 de ani si de doua saptamani ma confrunt cu o durere in piept. Durere constanta care s-a mutat de pe partea dreapta a pieptului pe partea stanga. Cateodata este mai usoara, dar este o senzatie de strangere, seamana cu febra musculara. Am fost la doctor si mi-au spus ca nu am nimic la plamani si ca am coloana ok. Apoi am facut EKG si mi s-a spus ca am o usoara tahicardie, dar tin sa mentionez ca eu sunt de fel mai agitat cand merg la doctor. Luni trebuie sa merg la cardiolog.

Durerea tot persista mai ales daca incerc sa-mi incordez pieptul sau cand misc bratele, cateodata respir si mai greu din cauza asta. Si cateodata doare daca trag aer puternic in piept stand in anumite pozitii.

Ce poate fi? Ceva sfaturi?
6 comentarii
0
29-10-2017, ora 11:53
aureola
Nu este medic/terapeut
aureola
S-ar putea sa fie un junghi intercostal, din cauza curentului. Foloseste dimineata si seara un unguent antiinflamator. Sanatate!
0
29-10-2017, ora 12:02
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Multumesc pentru raspuns. Am folosit, dar nu se vede vreo imbunatatire.
0
12-11-2017, ora 21:59
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Buna ziua! Revin din nou cu aceasi problema. Dupa ore pierdute prin cabinete si pe la cardiologie mi s-a spus ca nu am nimic si ca este o nevralgie intercostala. Am primit instructiuni sa urmez un tratament de 5 zile cu Movalis. Tratamentul l-am facut si l-am prelungit cu vreo 3 zile, insa durerea este tot acolo, cand ma incordez sau cand imi rotesc mainile sau le ridic, mai nou ma doare si la spate in zona ambelor scapule. Este deranjant si nu stiu ce sa fac, doctorii mi-au dat din umeri si mi-au dat sa fac analize peste o luna.
0
13-11-2017, ora 15:52
aureola
Nu este medic/terapeut
aureola
Buna ziua, Nu te panica, aceasta nevralgie poate tine pana la 2 luni, dar mai scade in intensitate. Sanatate si rabdare!
0
15-11-2017, ora 14:18
Zickno
Nu este medic/terapeut
Zickno
Multumesc, Aureola! O sa-ti urmez sfatul.
0
06-10-2021, ora 16:54
alessandrau
Nu este medic/terapeut
alessandrau
Buna seara, de cateva luni mai exact 5 ma confrunt cu dureri in piept non stop care nu cedeaza sau cedeaza rar la miscare, dureri stern stanga care se mai lasa si pe axila si coaste si se resimte si in spate( Intr o dimineata m am trezit cu o durere suspecta mai ales cand ma misc stanga dreapta si nu doare cand respir, se simte ca si cum as avea ceva acolo, ca o contractie)Am facut investigatii ce tin de gastro(endoscopie superiora ok), ekg ok, eco cord ok, 2 radiografii plamani si torace ok, eco san, eco si radiografie abdominala ok si analize de sange bune. Nu pot sa mi dau seama de ce nu scap de aceasta durere care imi da viata peste cap. Am 30 de ani si fara alte probleme de sanatate. Dupa nastere acum un an am ramas cu cateva dureri de coloana insa sunt rare.Initial m am gandit ca ma doare sternul de la ridicat greutate, dar tot nu cedeaza.Am luat mydocalm, analgezice, flamexin, ceaiuri, unguente, Ce investigatii sa mai fac? Ce poate sa fie?La ce medic sa mai merg? multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •