tahicardie sinusala

22-05-2010
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
buna seara !
de pe la 20 de ani, in urma mai multor electrocardiograme am confirmarea unei tahicardii sinusale. pulsul meu varia intre 90-130. dupa 35 de ani, ceva s-a schimbat si pulsul a coborat la valori aproape normale 80-90. nu am luat niciodata medicatie pt tahicardie.
problema e alta: am uneori niste momente (zeci de secunde) de accelerare brusca a batailor inimii, fara sa fie un motiv aparent, fara sa acuz oboseala sau emotii. nu doar ca inima bate foarte repede dar tremura, parca incearca sa bata si nu poate, nu stiu cum sa va spun.nu sunt dureri ci doar se simte inima dand rateuri, si se zbate de parca s-ar opri.

stie cineva ce o fi ? citeam si eu si pare sa semene cu fibrilatie atriala.
merg in curand la fundeni pt investigatii. cum sa arat medicului la control ce simt daca se intampla asa rar ( la o luna sau mai mult ) ?
in familia mea toti ( din partea tatalui ) sunt bolnavi de inima, cu stimulatoare cardiace, o ruda apropiata avea nu stiu ce sindrom/malformatie, altii cu hipertensiune, etc.
2 comentarii
0
22-05-2010, ora 21:45
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Buna seara dora_s, ar fi indicat sa intri pe -medical-bucuresti.ro si il vei gasi pe armmdt care este un tip super si-ti va raspunde la toate intrebarile legate de tahicardie.Iti doresc numai bine!
0
13-05-2012, ora 09:29
sedi1953
Nu este medic/terapeut
sedi1953
Mi s-a implantat un stimulator cardiac si mi s-a facut si ablatie, dar inca am estrasistole si chiar fibrilatii si nu ma pot acomoda cu acestea.Va rog sa-mi spune-ti ce mai este de facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •