Tahicardie, tpsv, fibrilatie!

06-02-2016
Sanat Kumara
Nu este medic/terapeut
Sanat Kumara
Buna ziua. In urma cu doua saptamani am fost la un spital de pneumofizioterapie, unde am efectuat un consult la plamani, radiografie pulmonara si spirometrie. Diagnosticul a fost bronsita acuta, pentru care nu am primit tratament si am fost trimia la un alt spital sa fac niste analize. Ok... mi-am luat biletul de trimitere, telefonul, pijamalele, o pereche de chiloti si seria Mizerabilii, le-am aruncat intr-o geanta si am plecat spre Spitalul de Boli Infectioase. Am facut analize de sange, urina, sputa, TBC, ecografie cardiaca, ecografie abdominala, electrocardiograme etc. Am urmat un tratament timp de 6 zile (perfuzii, pastile si injectabil); analizele au iesit ok, cu exceptia unei ciupercute pe limba. Am fost inclusiv la psihiatrul si psihologul spitalului, care m-au diagnosticat cu tulburare de personalitate.
Ceea ce nu imi da pace este ca tot nu ma simt bine. Am niste simptome foarte ciudate care nu ma lasa in pace. In primul rand pulsul (120 in repaus); tensiunea arteriala si temperatura corpului a fost masurata in fiecare dimineata in spital si au iesit ok (TA: 100-120, T: 35-37). Am facut vreo 3 electrocardiograme si o ecografie cardiaca care au iesit ok. De asemenea, imi simt pulsul in stomac, urechi, cap, fiecare bataie a inimii cand stau in pat intins (dimineata cand ma trezesc pulsul e ok, abia imi simt bataile inimii). Am dureri prin tot corpul (piept, spate, cap, gat, maxilar, picioare, maini), dureri care se intind din piept spre umarul stang, in spate (intre omoplat si coloana si nu numai). Am o durere care apare in picioare si maini (in mana stanga de obicei, am vreo 4-5 intepaturi pentru branula si e umflata); imi amortesc supr usor mainile si picioarele (gen... daca stau picior peste picior si nu numai), parca simt sangele cum circula prin venele picioarelor; simt o apasare pe ceafa, greata, intepaturi in zona amigdalitelor, vad grupuri de cerculete albe in fata ochilor, furnicaturi prin corp, durere in zona claviculei stangi, tremur interior, tresar usor la fiecare zgomot etc.
Marti am programare la psiholog, doctorii a zis ca sunt ok, analizele au iesit ok, totul e pe baza de nervi. E adevarat ?
3 comentarii
0
06-02-2016, ora 18:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da.
0
26-02-2016, ora 09:40
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Bună, în aceasi situaţie mă aflu şi eu, chiar de câţiva ani...analizele ok, ultima data mi.sa montat un holter, mi.a spus dr.ca am o tahicardie iau tratament cu betalog însă simptomele tot apar şi starea de rău, chiar şi aseară din somn m.au luat palpitaţiile, nu stiu ce să mai cred, mulţi spun ca ar fi o anxietate. Îţi doresc sănătate multă, şi ţine-ma la curent cu ce afli şi tu.
0
26-02-2016, ora 09:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa faci un control amanuntit la cardiolog si apoi sa te evalueze un psihiatru. Daca iei medicamente pt inima si ai anxietate, iti strici si inima si nu rezolvi nici anxietatea.
Fa test anxietate pe net.
Pt anxietate se dau alte clase de medicamente ce se numesc anxiolitice, antidepresive.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Informații noi despre modul în care mintea ne influențează corpul
  •