teama de a rosii in fata publicului

04-02-2010
Vero Isti
Nu este medic/terapeut
Vero Isti
Va rog sa imi dati un sfat, cind vorbesc in public ma inrosesc sau cind se vorbeste despre mine la fel, si am emoti in acel timp incat nu mai reactionez la nici un raspuns, este vreun tratament ? Va multumesc.
3 comentarii
0
04-02-2010, ora 20:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cati ani ai ? Pudoarea este ceva atat de rar si atat de frumos.inseamna neprihanire, tinerete nealterata, si tu vrei sa o tratezi, ti-e rusine cu ea.Va dispare peste cativa ani, viata insasi o va distruge.
0
04-02-2010, ora 23:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salut Vero, se trateaza cam greu si numai cu ajutorul homeopatiei...daca vrei te ajut, da-mi un id de messenger prin mesaj privat (da un click pe id-ul meu)
0
08-02-2010, ora 00:44
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna Vero,

Reactia pe care o ai tu este o reactie (de altfel normala) a corpului, asociata insa cu anumite afecte (emotii) legate de a fi in centrul atentiei. Mergi la un psihoterapeut (bun) de la tine din oras si se poate rezolva elegant si eficient.

Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: