Ten uscat cu senzatie de mancarime, ce sa fac??

16-11-2009
Crina Monica
Nu este medic/terapeut
Crina Monica
Buna ziua,
Numele meu este Crina si am 29 de ani. Toata viata am avut probleme cu tenul. In adolescenta a fost acneea cea care mi-a dat de furca, iar acum, este senzatia de mancarime, pete rosiatice in jurul nasului si pe frunte, senzatia de ten uscat si parca se duce si pielea in zonele respective. Sincer nu stiu ce sa fac, cu ce produse sa ma dau.
Mentionez ca am folosit produsele Avene, apa termala, gel de curatare+ o crema nu mai stiu cum se numeste(parca Hydratance optimale legere..nu stiu daca am scris corect), m-au ajutata cat de cat dar nu a disparut in totalitate aspectul de ten rosiatic. De o perioada destul de mare de timp nu mai folosesc nici o crema care sa imi hidrateze tenul si cred ca din cauza asta am aceste probleme, de aceea va rog sa imi spuneti ce crema+ masca naturista sa folosesc pentru a nu mai avea aceasta senzatie de disconfort.
Multumesc anticipat si sanatate multa!
1 comentarii
0
16-11-2009, ora 21:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Incepeti cu Advantan unguent dimineata si Pimafucort crema seara, timp de 10 zile, pentru a reduce roseata. Apoi aplicati de 2 ori pe zi Toleriane rich de la La Roche Posay.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.