Tensiune

08-01-2018
Mihaitrm
Nu este medic/terapeut
Mihaitrm
Buna seara, m-am oprit din a consuma alcool de 8 zile dar problema ar fi ca a început sa crească tensiunea mai ales seara e din cauza abstinentei oare? Ajunge la 15 cu 8 si apoi scade la 13 cu 7.. Ma ia in momentele in care eram obișnuit sa consum mult, va trece?
3 comentarii
0
08-01-2018, ora 09:52
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Hipertensiunea arteriala este unul din simptomele starii de sevraj care poate aparea in urma renuntarii brusc la consumul de alcool. In general, renuntarea la consumul de alcool se face sub observatie medicala, internat in spital, tocmai pentru a vi se acorda ajutor medical in aceasta perioada in care pot aparea diferite simptome/ efecte. Va recomand sa mrgeti la medicul de familie sa discutati cu el si sa va dea internare sau cel putin sa va supravegheze medical si sa faceti analizele specifice necesare. Despre renuntatul la alcool puteti citi mai multe aici : -----*
In alta ordine de idei, va felicit pentru decizia luata si va urez succes !

(*modificat de admin)
1
08-01-2018, ora 11:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
De obicei se face și tratament medical și psihoterapie care să vă ajute să treceți peste perioada de sevraj.
E greu să treceți singur, fără ajutor specializat. Vă recomand ca și colega mea să mergeți la medicul de familie să vă îndrume ce aveți de făcut mai departe.
0
08-01-2018, ora 12:05
Mihaitrm
Nu este medic/terapeut
Mihaitrm
Va mulțumesc de răspunsuri dar nu ma aflu intr-o stare grava in care sa am nevoie de spital, ma simt bine de când am oprit insa doar tensiunea era nelămurirea mea, atât.. In rest nu am alt simptom decât nevoia de a bea dar ma abțin ce sa fac, mulțumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.