tensiune mica

23-05-2007
Cammy
Nu este medic/terapeut
Cammy
Buna ziua!Sper ca am postat corect aici, as dori sa-mi spuneti daca o tensiune 10cu 4 este mica...cateodata..cand este foarte cald..sau este un psatiu inchis ma sufoc...Credeti ca are legatura cu tensiunea?sau poate sunt claustrofoba?Va multumesc mult!
6 comentarii
0
21-06-2007, ora 00:00
solkitt
Nu este medic/terapeut
solkitt
Si eu am tensiune mica, dar nu am fost la control sa o masor decat cu cativa ani in urma (aveam 9, desi abea bausem cafea). Intre timp mi s'a intamplat sa lesin in baie cand erau prea cald sau in metrou (mai intai imi tiuiau urechile, apoi se inrosea sau intuneca privirea si vedeam purici colorati ca la tv), apoi negru si mi se inmuiau picioarele. Uneori ma trezeam inainte sa cad pe jos si ramaneam in picioare. Am incercat sa mai cresc tensiune cu vin rosu baut putin in fiecare seara, dar intre timp am facut gastrita si nu pot sa beau acum nici cafea, nici vin... Anii trecuti nu aveam probleme cu caldura, stateam la soare chiar la ora 12 si nu ma deranja deloc, dar anul asta, cum s'a incalzit, cand ies afara simt ca ma sufoc, se invarteste imaginea in fata ochilor, si din cauza gastritei si colitei am gaze si imi apasa in jur si uneori m'a durut inima. Din crizele astea imi revin cel mai usor band apa si stand la racoare, dar mai ales daca stau la racoare.
0
21-06-2007, ora 00:00
solkitt
Nu este medic/terapeut
solkitt
Va rog frumos sa ma ajutati cu ce sfat puteti, pentru ca am examene multe in perioaa asta, si majoritatea sunt la ore la care mi'e frica sa ies din casa!!!
0
21-07-2007, ora 00:00
AI3cs
Nu este medic/terapeut
AI3cs
In primul rand ar trebui sa precizezi varsta pe de alta parte valoarea de 100-40 mmHg sunt sanse sa fi fost inregistrata incorect, datorita viciilor de masurare. cat despre caldura si spatii inchise mai toata lumea ar reactiona la fel nu sunt neaparat semne de claustorobie.
0
21-07-2007, ora 00:00
AI3cs
Nu este medic/terapeut
AI3cs
Trebuie sa iti tratezi gastrita, partea cu vinul rosu sa zicem ca a fost inspirata (Riscul Afecţiunilor Cardiovasculare este mai Redus cu 30-40% la cei care consumă Zilnic 1-3 Pahare de Vin decât la cei care nu consumă Zilnic alcool. Dar consumul unor cantităţi mai mari de Alcool Zilnic provoacă alte Afecţiuni Cardiace şi Creşte Riscul Accidentelor Vasculare, Hipertensiune Arterială, Afecţiunilor Non-Cardiovasculare şi Accidentelor Generale.) In mod categoric trebuie sa te prezinti la un medic pentru investigatii.
0
20-01-2008, ora 00:00
core
Nu este medic/terapeut
core
pentru tensiune scazuta se poate folosi sxtract din rozmarin de la firma plantextract. 2 se pune in 34 l vin alb natural 20 g frunze rozmarin si se lasa 5 zile dupa care se bea cite un paharut dimineata si la prinz. sunt mai multede vorbit. orice boala este o forma de energie negativa care apare din mai multe motive, deci trebuie mers si la biserica-spovedanie, rugaiuni.trebuie si o alimentatie buna.
0
16-02-2012, ora 04:19
tibi32
Nu este medic/terapeut
tibi32
Buna dimineata,
Am 32 de ani, am fumat multi ani dar acum m-am lasat, iar cu spritul doar la ocazi, chiar foarte rar. Doar ca atunci cand petrec mai mult pana in noapte, si asta este chiar foarte rar, a doua zi simt ca am tensiunea mica sau asa ceva, adica cateodata sunt foarte alb si simt ca o sa cad, si parca am si intepaturi in maini. Nu am avut niciodata aceste probleme, daca pot avea unele raspunsuri.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Cum alegi un tensiometru electronic?
  • Tensiunea arterială înregistrează un declin cu 14-18 ani înainte de finalul vieții
  • Topul greșelilor unui hipertensiv
  • Tensiunea mică / scăzută (hipotensiunea) - cauze, manifestări, riscuri, tratament, sfaturi utile
  • Tensiunea arterială „normală” a femeilor, mai mică decât cea a bărbaților
  • Legătura dintre hipotensiune și oboseala cronică
  •