tensiunea, stresul prelungit, emotiile

16-01-2010
karmeen
Nu este medic/terapeut
karmeen
Sunt foarte foarte emotiva... in ultima perioada am fost ft ocupata vin si examenele si simt ca nu mai pot. Sunt intr-o tensiune continua pe care mi-o induc cred ca singura. O simt in maini si simt ca ma tine inima ft tare.. obosesc rapid si ma inteapa des. Mie foarte frica, incerc sa ignor toate aceste probleme ca sa nu ma panichez si sa ingreunez situatia da mi-e imposibil. Adorm ft greu si nu am un somn odihnitor.. Desi par ft normala pt cei din jur in mine se petrec multe. Asa am fost mereu.. iar frica cea mai mare e sa nu am acum probleme cu inima, ca pe celelalte le pot rezolva singura... este posibil ca dupa emotii zilnice si tensiunea in care stau mereu sa fi dus la astfel de probleme?
3 comentarii
0
16-01-2010, ora 10:54
Klaudyu
Nu este medic/terapeut
Klaudyu
Draga Karmeen.cu siguranta ca totul pleaca de la psihicul tau, consulta si tu un medic psihiatru, este posibil fiind o fire emotiva sa suferi de anxietate, dupa ceea ce descrii ca simiti, aceasta se poate trata usor in 6 luni...maxim 2 ani, functie de gravitate. Netratata poate avea efecte destul de grave.
Consulta un doctor si o sa vezi ca o sa foie bine.
0
24-01-2010, ora 22:58
danxi
Nu este medic/terapeut
danxi
buna,
eu unu sufar de anxietate intr o forma mai avansata decat a ta dar cred ca nu chiar asa de avansata fata altii...problema care o ai ca te gandesti sa nu ai ceva la inima e tot la nivel de psihic, adik...si eu ma gandesc la acelasi lucru, uneori simt ca inima imi bate mai tare dar nu e asa, totul este in aparenta in capul meu, in momentul in care imi iau tensiunea si pulsul sunt de aviator.
parerea mea este ca ar trebui sa te duci la un doctor sa faci un control de rutina ca sa ti demonstrezi si mai mult ca nu ai nimic, in ideea asta sa nu te mai gandesti la cest lucru. de fapt asta este problema cea mai mare, ca ne gandim la tot felul de lucruri care de fapt nu le avem.
multa sanatate iti doresc si tie...
0
28-01-2010, ora 00:43
karmeen
Nu este medic/terapeut
karmeen
sunt sigura de asta... totul este legat de psihic, numai ca e ft greu sa autocontrolezi in astfel de cazuri..
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipotensiunea
  • Stresul are un rol activ în afecțiunile dermatologice inflamatorii
  • Stresul și sistemul imunitar
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Cum gestionăm stresul?
  •