Terapia Bowen

31-05-2018
ionelaC
Nu este medic/terapeut
ionelaC
Buna tuturor!stiti ceva despre terapia Bowen?A incercat cineva ?Da rezultate?
Multumesc frumos !!!
9 comentarii
1
01-06-2018, ora 22:39
mistefan
Medicina naturista, complementara, alternativa
mistefan
Terapia bowen functioneaza foarte bine. Sunt sute sau mii de oameni care pot spune asta dupa ce au fost la terapia bowen. Marea majoritate a afectiunilor raspund bine la terapie. Cu cat e mai recenta afectiunea cu atat se vindeca mai repede. Este o terapie manuala care se aplica prin atingeri usoare pe corpul pacientului, peste o imbracaminte usoara. Sunt informatii bune in limba romana pe site-ul terapiei, inclusiv marturii ale pacientilor.
0
01-06-2018, ora 23:04
ionelaC
Nu este medic/terapeut
ionelaC
Cunoasteti situații în care pacientele s au tratat de fibrom uterin?am citi pe site uri ca functioneaza, însă nu stiu pe nimeni care a încercat.
0
18-08-2018, ora 12:04
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
@Terapeut Effler Ioan Stefan

Va rog sa ne prezentati o referinta cu pacienti "vindecati complet" prin terapia Bowen ?
Astept raspuns, si eventual cateva nume de persoane vindecate complet, ca sa putem sa le contactam si sa ne spuna parerile!
Oare Organizatia Mondiala a Sanatatii, nu stie despre aceasta terapie Bowen miraculoasa si vindecatoare ??
0
24-08-2018, ora 22:47
Maria just me
Nu este medic/terapeut
Maria just me
La dna Luiza Predescu pe site sunt pesoane cu marturii si nre de telefon.
0
25-08-2018, ora 19:57
mistefan
Medicina naturista, complementara, alternativa
mistefan
Sunt sute de marturii si comentarii la toate afectiunile pe ---------*. Este foarte bine facuta pagina si puteti vedea tot ce va intereseaza despre terapia aceasta.

(*modificat de admin)
0
17-09-2018, ora 20:16
aAlexandraa1
Nu este medic/terapeut
aAlexandraa1
Bună, eu am ovare polichistice si din această cauză menstruatia a întârziat să apară 5 luni de zile, această terapie m-a ajutat sa îmi reglez menstruatia și sa ma regăsesc, deoarece aceste 5 luni m-au afectat mult și pot sa spun ca nu ma mai regaseam. Am fost la foarte mulți ginecologi si care mai de care sa mă îndoape cu pastile, alții spuneau sa stau asa..
Persoana care m-a ajutat pe mine cu această problemă si este capabilă sa îti răspundă la întrebările tale este domnul terapeut Neculae Ene, o persoana cu o energie foarte pozitivă, îți las numărul lui în caz ca te poate ajuta. Multă sănătate!

------------*

(*modificat de admin)
0
20-09-2018, ora 13:54
ionelaC
Nu este medic/terapeut
ionelaC
Mă bucur tare mult sa aflu ca functioneaza.Lasa-mi te rog un nr.de telefon.Multumesc!
0
13-11-2018, ora 07:38
nanag
Nu este medic/terapeut
nanag
pe toata lumea a folosit ? dupa cate sedinte ati simtit ameliorare. Eu am avut 5 sedinte dupa doua 3 zile m am simtit mai bine pe urma nu(fac pt pareza datorata herniei de disc) Inainte de a 5 m am trezit cu o durere de gat cap nu pot sa imi misc capul fara durere, am facut a 5 sedinta mi a facut si pt asta. In ziua care mi a facut a fost bine a doua zicand m am trezit m a durut mai rau capul si gatul. Sunt nehotarata sa mai merg la sedinta de bowen sau e inutil?
0
13-11-2018, ora 10:56
ionelaC
Nu este medic/terapeut
ionelaC
Hei!!!Buna tuturor!Am început terapia de câteva săptămâni si ma declar extrem de mulțumită.Daca până acum am fost sceptică, in acest moment pot spune că fac parte din cei fascinați de această terapie.Este un miracol, încă nu am fost la un control deoarece este mult prea devreme, insa corpul meu trece prin transformări fascinante.Am sa explic putin ca sa ma înțelegeți de ce spun toate aceste lucruri.Am două job-uri si un program extrem de încărcat iar toate aceste lucruri si-au pus amprenta in primul rand pe psihicul meu."Poate fata...":)))dar până cand?asa ca am decis să fac"front comun cu terapeuta mea, pentru a ma echilibra putin.Ca sa revin la subiect:), eu merg la dânsa pentru o problema cu adevarat serioasă, faptul că nu am ramas niciodată insarcinata este o problemă si am decis să fac ceva in acest sens.Am mers la medici...(o altă probelema)...fibrom, chist de (5, 7cm.)am "scapat"cu ceaiuri, asta in ciuda faptului că singura șansă era operatia(asa mi-au spus medicii)iar fibromul a scazut un cm.Medicii mi-au sugerat că pot ramane insarcinata cu el, insa...nimic.Analizele le-am facut, le-am si repetat la mai multe clinici, fără un raspuns care sa ma mulțumească, de ce nu pot ramane insarcinata?ei bine fetelor, stiu ca suntem multe care ne confruntăm cu aceasta situație, insa eu nu am de gand sa predau armele.Terapia aceasta fruntioneaza si sunt convinsă că nu este placebo.Dna.la care merg mi-a fost recomandată de cineva care nu a putut merge mai mult de un an, din cauza unui accident iar o cunosc personal, nu sunt zvonuri.Stiti care este morala la toată pălăvrăgeală mea?:)))Faptul că nici un pret nu este prea mare pentru visul tau.Va pup pe suflet!:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Terapia Bowen
  •