Test ovulatie URGENT

06-06-2009
Cuore
Nu este medic/terapeut
Cuore
Buna ziua.
Cat timp inainte si dupa ovulatie, mai ales, e prezent LH-ul ? Daca banuiesc ca ovulatia ar fi avut loc ieri (desi e la o data care ar cam fi imposibil) si fac azi testul de ovulatie va fi relevant ?
Multumesc
2 comentarii
0
06-06-2009, ora 12:03
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Maxim 48 de ore inainte de ovulatie si 17-20 de ore dupa ovulatie.Tu iti faci calculele, daca crezi ca azi trebuie sa-l faci, fa-l.
0
06-06-2009, ora 13:17
Cuore
Nu este medic/terapeut
Cuore
Calculele, in cazul meu sunt de prisos. E un ciclu total aiurea. L-as fi facut doar de curiozitate pt. ca sunt in ziua 37(!) si glera mea avea ieri aspectul acela lipicios de albus de ou ! Asta inloc de menstruatie, nu ca mi-as dori sa-mi vina menstruatia...dimpotriva. Se poate sa aiba loc ovulatia asa tarziu ? Experienta Dvs. ce spune ? Ati mai intalnit ?
Daca spuneti ca 17-20 de ore cred ca e prea tarziu. Imi pare rau ca nu m-am gandit ieri; azi am vazut dinnou glera lipiciosa insa un pic mai apoasa. Si e glera, nu altceva, stiu pt. ca am ani de experienta in asta. Sunt aspiranta veche, dar cu increderea un pic cam subrezita in medici. Nu vreau sa supar pe nimeni, din postul celalalt(cu medroxiprogesteronul) va dati seama de ce
Va multumesc pt. raspunsul prompt !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Metoda calendarului
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Testele de ovulație
  •