teste pentru verificarea fertilitatii

17-03-2010
kmy.black
Nu este medic/terapeut
kmy.black
buna, am si eu o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva cu o informatie!! ma pregatesc sa devin mamica, mai bine spus sa lucrez la asta pentru a deveni, dar vroiam sa stiu daca sunt anumite teste care se pot face pentru a verifica daca sunt probleme in a ramane gravida!mentionez k am avut o intrerupere de sarcina acum 8 ani, si mi s-a mai spus, de catre alte femei care au avut si ele la randul lor intreruperi k as putea sa am trompele infundate, ce-i drept nici una nu si-a facut vreun test inainte, au descoperit asta mergang la doctor dupa o perioada lunga de incercari fara rezultat!!in dorinta de a evita tot acest traseu, sper sa fie anumite etste care se pot face preventiv!
1 comentarii
0
31-07-2010, ora 11:53
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
Vad ca ai postat in Martie dar si eu ma chinui cu aceeasi problema si voiam sa vad daca ai reusit sa ramii insarcinata deja. Daca nu, incearca sa-ti urmaresti temperatura bazala sa vezi daca( si cind )ai ovulatie. Ai facut cumva o histerosalpingografie?Daca ai trompele infundate, este posibil sa ti se si desfunde cu ocazia asta:)
Sa auzim de bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul