Ticuri...!

21-04-2012
conan999
Nu este medic/terapeut
conan999
Salut.
Am aproape 16 ani si prin clasa a 5-a - a 6-a am avut niste ticuri : dregatul vocii, clipitul si incrustarea fruntii si parca simteam ceva ce ma deranja, de ex am purtat fes si apoi parca simteam ceva pe frunte care ma deranja...
In aceeasi perioada am avut mancarimi pe tot corpul, ma manca ceva si ma scarpinam, nu aveam nimic legat de piele, mi s-a spus ca e pe sistem nervos...Acum prin clasa a 9-a dupa 1-2 luni de la inceperea scolii, am inceput sa imi trosnesc gatul, tot asa simteam ca ma tine ceva sau faceam ochii mari ca simteam ca-i am obositi, incetosati.
Parca e mereu un disconfort..
Cateodata eram panicat, crezand ca am vreo boala, gen tourette...
Si mie teama sa nu reapara..
As vrea sa stiu daca e ceva legat de Tourette, sau e doar stres sau ceva care va trece..:)
Multumesc.
3 comentarii
0
22-04-2012, ora 12:06
adrian79
Nu este medic/terapeut
adrian79
Salut,

Nu e nicidecum vorba despre Tourette, nu incerca sa-ti mai faci scenarii. :) Nu va face decat sa te sperie si mai tare. Tu din ce localitate esti? Crezi ca poti vorbi cu parintii tai despre asta si sa consulti un psihoterapeut?
0
22-04-2012, ora 12:22
conan999
Nu este medic/terapeut
conan999
Sunt din Pitesti..
Pai am vorbit cu parintii, mai demult...am fost la un psiholog, care mi-a spus sa am diverse activitati si sa nu-mi fac probleme..
0
22-04-2012, ora 12:35
adrian79
Nu este medic/terapeut
adrian79
Incearca sa vorbesti iar cu un psiholog, si eventual sa faci putina psihoterapie. Daca tot esti asa aproape de Bucuresti, incearca sa discuti cu ai tai si sa te vada cineva si de aici. Din cate stiu ca la Clinica Oana Nicolau au pe cineva specializat pe asa ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum se dezvoltă ticurile nervoase?
  •