timpan fisurat... la piscina

29-07-2013
loredana14
Nu este medic/terapeut
loredana14
Buna ziua! Ieri am fost la piscina si am sarit in apa, iar din cauza presiunii mi s a fisurat timpanul. am fost la doctor si mi a prescris antibiotic, un antiinflamator si picaturi. de asemenea trebuie sa folosesc vata imbibata in ulei la fiecare baie. este posibil sa se vindece daca urmez aceste indicatii?
2 comentarii
0
30-07-2013, ora 08:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
celmai des.. NU se vindeca decat prin interventii a medicilor ORL ( mai simple sau mai complicate)trebuei sa ajungi in clinica ORL sa vada un medic de acolo timpanul si sa.si spuna parerea
0
30-07-2013, ora 12:12
Audionova
Nu este medic/terapeut
Audionova
in cazul dvs. numai medicul de specialitate ( orl  ), vizualizand conductul auditiv  si implicit starea timpanului, poate stabili conduita terapeutica.
in cabinetele Audionova exista otocamere performante pentru o vizualizare a starii timpanului;daca exista risc de perforatii timpanice mici si acestea nu pot fi vizualizate, se pot face teste obiective in cabinetele Audionova ce pot evidentia aceste perforatii.
De asemenea, ar fi indicat sa veniti la unul din cabinetele Audionova pentru un test de auz, ce va fi repetat dupa terminarea tratamentului pe care il urmati acum si apoi o data pe an.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.