tiroida - sfaturi

02-07-2007
tiu
Nu este medic/terapeut
tiu
ma ajuta cineva, sa rezolv problema de tiroida pe care o am?

va rog frumos.
6 comentarii
0
07-07-2007, ora 00:00
di
Nu este medic/terapeut
di
ce problema ai cu tiroida?
0
08-08-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Cu draga inima daca imi spui ce problema ai si daca te pot ajuta-
0
10-11-2008, ora 18:48
vericica
Nu este medic/terapeut
vericica
Buna!]
Am 20 de ani si am glanda tiroida.Stiu de ea de 3 ani.Un an jumatate m-am tratat cu Jodtyrox-o pastiluta dimineata inainte de masa, dar de un an jum nu am mai fost la control si nici tratament n-am mai urmat
ultima data cand am fost la control mi s-a spus ca am glanda de gradul III.sunt sigura ca in conditiile pe care le-am avut in acest 1 an jum, a avansat, dar vreau sa stiu daca de la tiroida poate sa devi mai paros(mi se pare, ca pe zi ce trece am par mai mult pe maini, desi nu m-am epilat niciodata).sdi as mai vrea daca se poate sa-mi trimite-ti pe mail un prospect de la Jodtyrox-as vrea sa stiu daca are vre-o valoare in functia de anticonceptional.si ce pastile care se folosesc ca tratament pentru tiroida au functie si de anticonceptional????
Multumesc mult!!!!!
0
16-11-2008, ora 00:50
Bianca M.
Nu este medic/terapeut
Bianca M.
Am apelat la acest site.la niste eventuale raspunsuri in speranta ca cineva ma v'a putea ajuta ! Am 19 ani si de 4 ani de zile sufar de hipertiroidie acuta chistica ! Glanda s'a declansat in urma unei depresii ! Am consultat si un psiholog, si un psihiatru, si alti medici endocrini ! Mi s'a prescris un tratament cu Thyrozol si Aspacardin, apoi am fost trimisa la Bucuresti, la Institutul de Endocrinologie Parhon pentru analize ! In urma analizelor s'a prescris acelasi tratament apoi o interventie chirurgicala ! Timp de 3 luni am urmat un tratament in speranta ca voi ajunge la normal, dar D-na doctor de la Bucuresti in momentu' in care trebuia sa intru in sala de interventii chirurgicale mi'a adresat urmatoarea fraza : " Stii ca exista riscul sa mori pe masa de operatie?" Am ramas efectiv socata si am plecat de acolo in prima secunda ! Mi'e frica de o interventie chirurgicala in momentu' asta ! Tiroida mea a avansat si simptomele au inceput sa fie din ce in ce mai acute:( am doi noduli.cam asta ar fi in mare povestea mea cu aceasta "minune" ! As dori sa'mi raspunda cineva daca a suferit de asa ceva sau cineva care ma poate ajuta !:( Simptome in primii doi ani : tulburari psihice, tentative de suicid, m'am ales si cu o frumoasa tahicardie, spasmofilie si etc ! Se poate face ceva? Va rog sa'mi raspundeti, sunt efectiv DISPERATA !!
0
05-03-2010, ora 11:00
sobolacul
Nu este medic/terapeut
sobolacul
sotia mea are probleme cu tiroida stari de panica noaptea insuficienta respiratorie depresii cineva ne poate ajuta?
0
05-03-2010, ora 16:48
michelle29
Nu este medic/terapeut
michelle29
sobolacul, singuriii care te pot ajuta sunt medicii. Ce probleme de tiroida area sotia ta? O tiroida tratata corect nu trebuie sa genereze astfel de stari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •