tiuituri in partea dreapta

05-08-2014
lulu 62
Nu este medic/terapeut
lulu 62
buna ziua

am de ceva timp niste tiuituri in urechea dreapta la baza craniului.in special cand deschid gura.am mai avut asa ceva acum un an si ceva.am fost la neurologie, mi-a dat un tratament cu betaserc si vimovo.si o perioada nu am mai avut.acum a reaparut in urma unei infectii la o masea (sub lucrare)si a necesitat tratament cu antibiotic si scoaterea lucrarii si maselei..care sa fie cauza?este destul de deranjant..este periculos ?medicul nu mi-a dat un diagnostic exact.dar spunea ceva de o artera care apasa pe ceva, nu am inteles prea bine..ce ar trebui sa fac..?va multumesc,
4 comentarii
0
10-08-2014, ora 20:10
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna-ziua! cati ani aveti? aveti si alte simptome de genul ameteli sau auz slabit? Parerea mea e ca trebuie sa faceti un RMN cerebral pentru a exclude altceva. Cel mai probabil sunt de natura vasculara, asa cum vi s-a explicat, dar in acest caz de cele mai multe ori zgomotele (tiuiturile) sunt bilateral - adica la ambele urechi-, asa ca este bine sa faceti RMN sa va asigurati. Sanatate!
0
11-08-2014, ora 09:04
lulu 62
Nu este medic/terapeut
lulu 62
buna ziua
am 52 ani si am ceva ameteli in special daca ma ridic brusc.dar nu tot timpul.am o lipsa de calciu de f mult timp.si cand nu iau, mai pun ametelile pe seama asta.dar cred ca o sa fac un rmn sa ma linistesc..va multumesc.
0
16-08-2014, ora 13:27
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Şi sa investigaţi şi coloana cervicala. Poate sa aducă informaţii extrem de utile.
Cu stima :
Dr Petre Muresan
0
18-08-2014, ora 09:39
lulu 62
Nu este medic/terapeut
lulu 62
buna ziua

momentan d-na doctor este in concediu, , dar cred ca de acolo mi se trage am cateva inele sudate dupa cap si scartie cand misc capul.. o sa vb cu dumneaei cand vine, poate gasim o solutie..am momente cand nu am nimic dar apar tiuiturile astea.la schimbare de vreme, , daca ma trage curentul..mai merg cu ac la masina..si acand apas dupa ureche la baza craniului atunci mai tiue, , dar orice sfat e bine venit..

va multumesc..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •