Tomograf zona cranio-cerebrala

29-09-2009
cezarrr
Nu este medic/terapeut
cezarrr
Buna ziua..am fost consumator de droguri pana acum 3 luni timp de doi ani (hasis, marijuana)ultima data cand am consumat am simtit ca lesin si am vazut negru in fata ochilor.In prima luna a inceput sa ma doara capul in partea dreapta, imi pulseaza capul si simt vasele de sange cum circula si in zona din fata, acum a inceput si in partea stanga si imi tiuie capul de o saptamana incontinuu..si cand ma trezesc din somn tot imi tiuie.Am fost la tomograf si am examinat zona Cranio - Cerebrala :
-substanta cerebrala, spatii lichidiene cu aspect in limitele normale sub si supra-tentorial;
-structurile liniei mediene in pozitie normala;
-sinusuri normal aerate;
-neurocraniu - normal CT.
Lipsa de calciu nu mi'a iesit..mananc sanatos legume, fructe, lactate, 5 mese pe zi si ma hidratez cu 2 l de apa pe zi, am luat nurofen pentru durerile de cap si a inceput sa imi pulseze mai tare..la fel si cu algocamin :-
Ce ar trebui sa fac..?e din ce in ce mai rau pe zi ce trece :(
O zi buna!
4 comentarii
0
29-09-2009, ora 17:11
cezarrr
Nu este medic/terapeut
cezarrr
Mentionez ca nu am fost lovit la cap, nu consum bauturi cu acid, energizante, cofeina, etc..Nu simt nod in gad sau fluturi in zona pieptului, am 19 ani.
0
29-09-2009, ora 17:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E ca urmare a intreruperii drogurilor, , , , , sindrom de abstinenta. va trece, dar trebuie sa ai o vointa de fier, si se vede treaba ca ai o personalitate puternica daca tu, dupa doi ani de consum, ai rezistat si rezisti deja de trei luni fara ele.Se elimina greu din organism aceste toxine ce pot fi mortale. Tomografia craniana este normala, nici nu putea fi altfel la varsta ta. CONSUMA FOARTE MULTE LICHIDE, ceaiuri cate 4 litri pe zi [ absolut interzis alcoolul, nici macar bere ], foarte multe fructe dulci [ struguri, pere etc.] si citrice, intre 1 kg- 2 kg /zi. Fara cafea si fumat pana se mai curata organismul.Nu pierde nopti, odihneste-te suficient , cu toate ca stiu ca uneori nu se prea poate. Saridon, Fasconal sunt si acestea antalgice bune.Iti doresc sa ai putere sa stai in continuare departe de droguri si sa-ti revii, acum treci prin proba de foc si e greu, dar daca mentii controlul asupra ta vei reusi.Numai bine!
0
29-09-2009, ora 17:41
cezarrr
Nu este medic/terapeut
cezarrr
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra, de droguri am scapat nu mai simt nevoia sa consum iar cat despre alcool nu m-a atras niciodata.Ceaiul de menta ar fi bun si cel de tei?o zi buna
0
29-09-2009, ora 17:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sunt bune, sa nu fie prea concentate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Leșinul
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Consumul de droguri şi dependenţa
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  •