torticolis la bebe de 3 luni?!

09-12-2011
andreea b.
Nu este medic/terapeut
andreea b.
buna tuturor!!!!am o fetita de aproape 3luni...de cateva zile sta cu capul aplecat in partea dreapta, am fost la dr si ma trimis pt investigatii la clinica de neurologie infantila cluj!!!azi nu am reusit sa merg, dar am sunat o prietena, medic pediatru si mi-a zis ca e probabil torticolis infectios, deoarece a luat o raceal zdravana de la sora ei mai mare!!!ii pun de 3xcate un sup.de paracetamol deoarece este prea mica sa-i dau altceva!!!!saptamana viitoare o duc neaparat la neurolog, sa vedem ce ne spune!!!!daca a mai trecut cineva prin asa ceva cu bebele, sau vreun medic poate sa-mi raspunda sa o faca, va rog!!!!multa sanatate tuturor!!!
3 comentarii
0
09-12-2011, ora 22:44
Aikido
Nu este medic/terapeut
Aikido
Ai facut cumva analize mai deosebite in timpul sarcinii ?
0
10-12-2011, ora 09:55
andreea b.
Nu este medic/terapeut
andreea b.
e mare diferenta in ai da copilului paracetamol pastile, sau supozitoare!!!la bebelusi mici se poate administra supozitor in deplina siguranta!!!este dealtfel singurul medicament ce se poate da in caz de febra dupa vaccin sau dureri!!!nu se poate vorbi de pastile la varste atat de mici ori de sirop paracetamol!!!doar supozitoare, deoarece sunt singurele sigure si recomandata de medicii pediatrii!!!
0
10-12-2011, ora 09:56
andreea b.
Nu este medic/terapeut
andreea b.
in timpul sarcinii nu am facut decat analizele obligatorii, nimic deosebit!!!am avut o sarcina fara probleme!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: