toxoplasma in sarcina!!!!!

11-11-2017
ellyraluca
Nu este medic/terapeut
ellyraluca
deci in septembrie pozitiv igm igg toxoplasma in octombrie pozitiv igg (650)igm 2.39 si indicele de aviditate la igg din octormbrie 0.044 ( valoarea scazuta e cea sub 0.3)-asta inseamna infectie recenta ultimele 4 luni. igg igm pozitive iar in noiembrie igg 650 igm2.43 cu aviditate igg 0.068( tot aviditate scazuta cei mai mic de 0.3) in noiembrie ige 1.26 iga 4.42 positive ambele si trb sa fie pozitiv ce e mai mare ca 1.1.iau rovamicin 3 mil o data la 8 ore si urmeaza sa alternez cu daraprim. sunt insarcinata in 20 s. Mai exista o sansa sa fie bn, ? ce am mai putea face????
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
Pacienții Proctoline se bucură de tratamente fără anestezie generală, fără operație chirurgicală, fără durere și fără internare. Experiența de 20 ani în România și peste 30 de ani în lume ne recomandă! Ne tratăm pacienții cu discreție și respect. Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Aplicația Activ (by ROmedic)
    Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

    Accesează gratuit Aplicația
    Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK