Transaminaze foarte mari la copil de 2 ani si 3 luni.

09-11-2010
stelutzatl
Nu este medic/terapeut
stelutzatl
Buna ziua,
Sunt o mamica disperata si care numai stie ce sa faca. Am o minune de copil de 2 ani si 3 luni pe care din luna martie l-am dus la cresa. Dupa ce a colectat mai de toate de acolo, am luat si stafilococ auriu in gat. Ne-am dus la pediatra si ne-a schimbat intr-o saptamana 3 medicamente : Unasyn, cefalax si augmentin. In luna iulie, am zis sa-i repet din nou toate analizele, atunci i-a aratat TGP = 120. Mi-a zis dr. sa ii dau Liv52, si dupa 2-3 luni sa repetam analizele. Tot in acea perioada au zis ca are si giardia. In luna octombrie pe data de 02, m-am dus sa-i repet analizele : m-au sunat de urgenta sa merg la laborator Visa Med ca i-au iesit foarte mari : TGP=650. In aceeasi zi am intrat in spital seara si i-am repetat analizele tot 649. M-au trimis de urgenta cu copilul la boli infectioase : i s-a facut examen urina...si NU avea hepatita. Ne-au facut antigenii si testele HIV si mie si celui mic. Nici unul nu avea nimic. Un dr. mi-a zis ca fiind si TGO mare, sa nu fi suferit un infarct miocardic. Pe data de 20 octombrie i-am dat 5 zile zentel pentru giardia.cu toate ca s-au facut analize in 3 centre si in 2 dintre ele rezultatul a fost negativ. Pe 02 noiembrie, i-am repetat analizele si TGP-ul era 510 si TGO 371. Asteptam zilele astea electroforeza si rezultatele pentru virusii citomegalovirus si Epstein Barr. Daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri si explicatii.care sa fie cauza transaminazelor asa de mari. Cu multumiri,
Dirmon-Diaconu Steluta
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK