transpiratie excesiva

27-05-2007
viobv
Nu este medic/terapeut
viobv
Am 27 ani shi de 2ani atranspir excesiv.Am facut analize endocrine si de singe complete care sunt in limite normale.Am fost la pshiatru ca ultima optiune unde mi s-a prescris un tratament cu "seroxat" si "rivotri' care este pe sfarsite.Ca efect sunt nemultumita de rezultat, inca transpir abundent.Dati-mi un sfat!Va multumesc!!!!!
2 comentarii
0
09-06-2008, ora 00:00
Sara Blue
Nu este medic/terapeut
Sara Blue
Am o reţetă contra transpiraţiei, verificată de mine însămi şi de alte prietene; este foarte eficace: se pune puţin praf de bicarbonat de sodiu în căuşul palmei, se toarnă apoi deasupra puţin alcool sanitar şi cu acest amestec se dă sub braţ dimineaţa după spălare; după un timp, câteva săptămâni, nu mai transpiri sub braţ şi poţi face operaţia aceasta mai rar, la două zile, apoi la trei. Eu sunt foarte mulţumită de rezultat; şi eu transpiram mult, mai ales după ce am născut. Este foarte bună mai ales pentru cei ce fac alergie la deodorante. Poate alţii mai cunosc şi alte reţete bune, ar fi bine să le anunţe, spre folosul tuturor. Cu cele mai frumoase gânduri, Sara Blue.
0
16-08-2010, ora 13:13
sunsolaris2000
Nu este medic/terapeut
sunsolaris2000
Transpiri abundent deoarece Seroxatul scade tensiunea.Trebuie sa bei multa apa cat faci tratamentul.Mie de exemplu 1L si 1/2 imi e suficient.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  •