tratament candida si menstruatia

05-02-2010
bunicuta35
Nu este medic/terapeut
bunicuta35
daca mi-a venit menstruatia intrerup tratamentul cu ovule sau si cel cu antibiotice.dupa menstruatie ce reiau? tot tratamentul?
4 comentarii
0
05-02-2010, ora 09:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tratamentul acesta il faci absolut de poamana, nu a ajutat la nimeni pana acum, nu va ajuta si nici nu are cum sa ajute. Te vei trezi cu alte probleme dupa el si de cele vechi tot nu vei scapa.
0
05-02-2010, ora 10:41
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
depinde de ovule, sunt multe care merg folosite în timpul menstruaţiei şi nu trebuie întrerupt- ce anume luati mai exact?
0
16-02-2010, ora 14:38
Elenna07
Nu este medic/terapeut
Elenna07
D-na doctor am o intrebare : ovulele Klion 100 pot fi folosite in timpul menstruatiei?? dar Clotrimazol??
0
21-02-2010, ora 19:45
maria45
Nu este medic/terapeut
maria45
doamna doctor va rog ajutati-ma si pe mine.sunt disperata.de mai bine de 6 ami ma confrunt cu o mincarime la subbrate si citeodata si vaginal.pot sa va spun ca am facut f. multe tratamente si analize. ba au iesit ca am tricomonas pe care lam tratat impreuna si cu partenerul.ba a iesit micoza pe care de asemenea am tratato.ba a iesit candidoza pe care de asemenea am tratato. dar in zadar ca de mai mult de 6 ani am ramas cu acesta mincarime la subbrate si citeodata si vaginala, mai ales dimineata cin corpul este incalzit in plapuma inaite de trezire parca as avea un vierme care misca prin vagin si ma maninca...am facut f. multe tratamente si eu si partenerul meu cu metronidazol klion antibiotice de tot felul nizoralsi pastile si ovule ciprinol, dar tot degeaba.acesta minarime la subrat o are si partenerul meu si eu sunt disperata.din acesta cauza sufar enorm, viata sexuala are f. mult de suferit si de aici si multe si f. mari probleme in cuplu.sint la un pas de despartire pentru ca eu nu mai vreau sex ca imediat dupa actul sexual chiar daca de fiecare data este protejat, imediat la citeva zile cel mult 7 ma apuca o mincarime si genital dar si la sbbrat de ma scarpin pina rup bucata...va rog din tot sufletul ajutatima.aici unde ma aflu eu nu am cui sa cer ajutor dumneavoastra sunteti singura mea speranta...va multumesc din tot sufletul si va rog inca odata ajutati-ma.sint disperata.si la un pas de divort.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •