Tratament cipralex

30-11-2016
MarioDecember
Nu este medic/terapeut
MarioDecember
Buna seara. Am urmat tratament un an de zile cu Ciptralex, pt tulburare de personalitate de tip mixt, atacuri de panica si alcoolism, pana acum o sapt si jumatate, cand l-am intrerupt brusc ca sa beau. Am baut 7 zile si 5 nopti dupa care m am oprit pt ca imi era f rau. Am stat 2 zile ca sa iasa alcoolul si mi am inceput tratamentul din nou! Mentionez ca iau doar o pastila pe zi in conditiile in care am 120 de kg. Intrebarea mea este de ce ma simt foarteee ametit, foarte aerian, deja am 5 zile de stat in pat. Nu ma pot concentra, sunt varza. Are ceva faptul ca am intrerupt brusc tratamentul si l am reluat la fel de brusc! Am 30 de ani si de 10 ani am probleme cu atacuriile de panica. Am crezut 5 ani la rand ca le pot trata cu alcool, pana ajunsesem dependent, iar de aproximativ 3 ani iau tot felul de medicamente. Inital am inceput cu diazepam si prozac, am renuntat si am luat diazepam si xanax, dupa diazepam si cipralex, acum de 5 luni iau doar cipralex ul. As dorii sa pot gasii un psihiatru bun, care nu ma percepe doar ca pe o bacnota, cu toata ca si noi bolnavii stim ca nimic nu este pe degeaba...deci...! :)
3 comentarii
0
01-12-2016, ora 06:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Schimbati psihiatrul. Tratamentul e insuficient pentru ce aveti dv. Si desigur ca trebuie renuntat complet la alcool. Nu se mixeaza cu medicatia psihiatrica.
0
01-12-2016, ora 16:10
MarioDecember
Nu este medic/terapeut
MarioDecember
Asta si vreau sa fac! Dar daca mai schimbi doctorii automat schimb si medicamentatia cred eu si nu inteleg, chiar asa pt tulburari si atacuri de panica chiar trebuie sa traiesc toata viata cu medicamente, sa fim seriosi!
0
05-12-2016, ora 22:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Veti avea si remisii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul