Tratament crestere imunitate la copil de 4 ani

26-01-2010
Raluna
Nu este medic/terapeut
Raluna
Fetita mea in varsta de 4 ani a avut anul trecut cateva episoade de amigdalita pultacee, otitia, brosita, faringita... Drept urmare am primit un tratament de cresterea a imunitatii astfel:
- toamna: Lantigen B 30 zile, 2 saptamani pauza, inca 30 zile
- pe timp de iarna: Imuno Royal Junior 60 zile
- primavara din nou Latigen B: 2 cure de 30 zile cu 2 saptamani pauza intre ele
Pana acum tratamentul a dat roade, fetita mea nu a mai racit aproape deloc, doar cateva zile cu ceva mucisori si tuse.
Am facut cele 2 cure de toamna, acum suntem pe Imunoroyal, dar ma intreb mai sunt oare necesare si curele de Lantigen B din primavara? Nu este oare prea mult? Ce parere aveti?
Multumesc!
5 comentarii
0
27-01-2010, ora 17:45
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
La toate preparatele de stimulare a imunitatii se recomanda 2 cure, priomavara si toamna. Mai ales daca racelile s-au diminuat, e util de facut si cura de primavara.
0
28-01-2010, ora 16:56
Raluna
Nu este medic/terapeut
Raluna
Va multumesc foarte mult!
0
30-04-2010, ora 18:36
steastely
Nu este medic/terapeut
steastely
Buna ziua.Am un baiat de 5 ani si jumatate de la varsta de 1 an a facut laringita subglotica si timp de 1 an aproape luna de luna facea trat cu hidrocor antibiotic miofilin genta aerosol cu dexa si acc deoarece facea compl bronsiolite si chiar pnemo.Am fost la Iasi si la Bucuresti am facut analize este alergic la tantari si praful de casa putin are si un reflux gastro a facut ph metrie mai tarziu i s-a pus diagn de AST BRONSIC ALERGIC am facut pneumo23 si de atunci n-a mai facut complic dar laringite tot si acum le face mai rare si nu mai ajungem la urgente ca ii dau medrol de 19 si trat a luat timp de 3 anisi ceva singulair aerius sau xyzal si 1 an flixotaide le-am oprit eu ca mi s-a parut prea mult am facut si trat pt imunitate rybomunil bronhovaxom luivac imunoroial jr septilin si ultimadata polimod toamna si bronhovaxom primavara si intre imunoroial jr. Nu a mers la gradi niciodata si acum iar e racit a facut laringita si acum tuseste de rupe.nu mai stiu ce sa-iu dau si tot nu stiu de la ce face si cat le va mai face//???
0
03-05-2010, ora 10:18
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Tusea poate fi si in context alergic, si atunci ar trebui probabil reluat Flixotide, eventualsi Xyzal, intrucat in sezonul de primavara se accentueaza fenomenele alergice.
0
04-05-2010, ora 10:16
steastely
Nu este medic/terapeut
steastely
eu nu cred sa fie astm poate mai degraba de la reflux g sa faca si sa intretina laringitele acum a facut o pneumonie dupa o laringita urata si tratata ci zinnat eurespal medrol zyrtec (nu l-am intrerupt de 4ani si ceva decat foarte putin 1 2 sapt in rest le schimbam aerius zyrtec xyzal)+aerosol cu dexa si acc. Ne-a schimbat trat cu unasyn si erdomed +cele enumarate mai sus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul