tratament cu cipralex pentru depresie de un an

19-03-2014
anamon
Nu este medic/terapeut
anamon
De vreun an urmez un tratament cu cipralex pentru depresie. In prospect scrie ca nu as avea voie sa iau aspirina. Cu ce as putea sa o inlocuiesc? De ceva timp am o raceala care nu imi mai trece. In trecut luam aspirina bayer si parca ma simteam mai bine. De asemenea as vrea sa stiu daca pot lua paracetamol pentru dureri de cap si detralex pentru varice. Nu stiu de ce, dar parca am senzatia ca toate medicamentele pe care le iau sunt nestoridiene, desi imi spun mereu ca nu. Mentionez ca durerile de cap le am de la raceala, sa nu se inteleaga altceva!
4 comentarii
1
20-03-2014, ora 09:10
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
daca nu-ti raspunde un medic
intreaba-n farmacie..acolo vei afla un raspuns..sigur.

propunere:
suna si intreaba, cel mai bine,
dr care ti-a prescris cipralex
cele bune,
0
20-03-2014, ora 21:03
anamon
Nu este medic/terapeut
anamon
Cel mai bine asa voi face, la farmacie sau la medicul care mi l-a prescris ma voi duce sa intreb. Multumesc pentru raspuns!
1
01-04-2014, ora 05:24
donica
Nu este medic/terapeut
donica
Medicamentele pt depresie distrug in primul rand creierul iar durerile de cap ce le ai sunt pe de o parte de la raceala iar pe de alta parte de la antidepresive. Ar fi bine sa renunti la pastile si sa gasesti alte solutii naturiste care nu ti distrug sistemul imunitar ci ti l fortifica si nu racesti asa des.
0
08-04-2014, ora 23:11
anamon
Nu este medic/terapeut
anamon
Medicamentele pentru depresie nu distrug creierul. Astea sunt basme. Ma ajuta sa ma simt mai bine si sa fac fata incercarilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul