Tratament cu Debridat

05-01-2010
nocri
Nu este medic/terapeut
nocri
Buna ziua,
Am o mica dilema, si doresc sa aflu si alte pareri referitor la un tratament cu Debridat.
Fetita mea are 6 luni, si din cauza scaunelor neregulate (nu erau prezente in fiecare zi, insa atunci cand avea scaun, era un scaun normal) si a unor varsaturi, doctorita ei a sugerat un tratament cu Debridat timp de o luna. Ma cam sperie ideea sa-i administrez timp de o luna un anumit medicament. Este normal asa ceva? Nu este cam mult pentru un bebelus?
Astept raspuns nerabdatoare!

Multumesc,
nocri
3 comentarii
0
05-01-2010, ora 22:53
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
In general Debridat-ul e bine tolerat, fiind recomandat inca de la nastere pentru tulburari functionale intestinale. Incercati eventual 10 zile si apoi 10 zile un preparat cu lactobacili - Biotics, Enterolactis, etc.
0
06-01-2010, ora 01:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca macar Debritatul ar solutiona problema nu ar fi asa de rau, cu toate efectele negative ale acestui medicament. Trebuie insa sa stiti ca acest medicamenta nu vindeca nimic ci suprima NUMAI niste simptome si la urma va veti trezi ca i l-ati dat la copil si degeaba.
Iar dupa acesta va va trebui un alt medicamant care sa inlature efectele secundare induse de Debritat..si asa ma departe.
0
06-01-2010, ora 12:56
nocri
Nu este medic/terapeut
nocri
Va multumesc pentru raspuns.

D-na DR. Ana-Maria, fetita mea a luat un virus a tranzitului intestinal la inceputul lui Decembrie, atunci a facut tratament cu Sumetrolim, apoi din cauza unei raceli a primit Augmentin si Biotics. Raceala a survenit imediat dupa tratamentul cu Sumetrolim.
Deci, si d-voastra considerati o luna de Debridat cam mult pentru un bebelusi de 6 luni?!
Adevarul este ca astazi este ceea de-a 9 zi de tratament si fetita mea nu mai vomita, are scaun regulat, deci intrebarea mea este: pot intrerupe tratamentul dupa 10 zile, asa cum ati sugerat?

Eventual aveti vreun remediu naturist pentru astefl de probleme, deoarece nu ma prea incanta ideea de a "indopa" un copil mic cu chimicale.

Va multumesc in avans!
Nocri
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul