Tratament cu Fevarin - episod depresiv major

25-09-2012
carmen_dumitru
Nu este medic/terapeut
carmen_dumitru
Buna ziua,

Rog mult persoanele care au urmat tratament cu fevarin sa imi raspunda la urmatoarele intrebari/nelamuriri:
- in primele 2-3 sapt de tratament - fevarinul poate accentua starile de anxietate? medicul m-a asigurat ca ma pot astepta in primele zile la o usoara greata si ameteala fara alte efecte adverse. Sunt in a 7-a zi de tratament, am fost singura in ziele acestea si nu stiu daca imi provoc eu aceste stari sau medicamentul are efecte adverse (ceea ce ar fi normal) sau chiar nu functioneaza in cazul meu? Voi cei care ati urmat acest tratament ce experiente aveti? care este parerea voastra despre aceste medicament?
- cat timp a durat tratamentul in cazul vostru? medicul meu mi-a dat de inteles ca fevarinul este un medicament oarecum din grupa light si tratamentul ar dura cateva luni.

In asteptarea raspunsurilor voastre, va multumesc mult!

Numai bine, sanatate si multe ganduri pozitive!
Carmen
3 comentarii
0
24-10-2012, ora 17:20
adu1776
Nu este medic/terapeut
adu1776
Salut. Am inceput un tratament cu fevarin, e a doua zi, nu pot spune multe despre reactii. dar nu este ca celelalte antidepresive (xanax, lexotan), dupa care simti o schimbare. asta si pt ca nu face parte din clasa tranchilizantelor, si nu iti da moleseala. Dar ce simt ciudat este lipsa poftei de mancare, insomnie si un cap greu. Medicul la fel imi spunea ca este usor, dar prospectul ma cam sperie. Nu stiu ce sa ziC. Poate cineva in domeniu stie sa dea un raspuns in legatura cu fevarin. Mersi
0
25-10-2012, ora 15:45
carmen_dumitru
Nu este medic/terapeut
carmen_dumitru
Buna Adu1776!

Intre timp, tratamentul meu cu fevarin dureaza de mai bine de o luna, ce sa spun... m-am linistit dupa primele 2-3 sapt, asa din senin, nici eu nu prea am pofta de mancare dar mananc cat imi cade bine. Mai unele greturi dar in rest ma simt bine.
Nu intrerupe de capul tau, trebuie sa ai rabdare.
Daca ai intrebari, nu ezita sa imi scrii.

Numai bine,
C
0
31-10-2012, ora 13:17
dr carlogogorita
Identitate neconfirmată
dr carlogogorita
Buna ziua adu. Ce anume te-a determinat sa nu ai incredere in medicul tau curant ? Tratamentul prescris este ok. Stii, este o vorba care suna cam asa ; Nu incerca sa-ti pui singur diagnostice ! Urmeza sfatul medicului si va fi ok. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul