tratament hemoroizi cu REVADA

17-01-2018
xpert4everus
Nu este medic/terapeut
xpert4everus
Buna ziua,

daca a mai fost discutat sau e un topic deja deschis, rog moderatorii sa ma indrume/mute.

am si eu o nelamurire. Ieri am fost la o clinica privata, medicul specialist gastroenterolog realizand cu succes o colonoscopie sa ne asiguram ca nu este nimic altceva in afara de frumuseii hemoroizi interni congestionati (si externi cand vor ei). Operatiunea a fost un succes, durat scurta, s-a mers pana in cec, nimic in neregula in afara de cele mentionate mai sus.


Bun. Eu sufar de acesti hemoroizi de ceva timp (ani), inca nu i-am ligaturat sau asa, am mai facut doar un tratament de 3 luni cu detralex fara succes din pacate.

Acum, ce mi-a recomandat specialistul dupa colonoscopie, control etc, e sa mai incerc inca o perioada de 3 luni cu REVADA in locul detralex-ului.

Nelamurirea mea e urmatoarea: inevitabil am citit prospectul medicamentului unde se specifica urmatoarele: "Tratamentul trebuie sa fie de scurta durata. El trebuie intrerupt dupa ameliorarea simptomelor." si "Criza hemoroidala
Administrarea acestui medicament nu inlocuieste tratamentul specific al altor afectiuni anale. Durata tratamentului trebuie sa fie de maxim 7 ZILE."

Avand in vedere cele de mai sus, eu am tratament 2Xcpr/zi primele 7 zile, si dupa 1 cpr/zi timp de 3 LUNI.

As avea nevoie de pareri medicale in legatura cu durata tratamentului, daca se poate.

Intreb pentru ca mi-e greu sa ma duc sa contest ce mi-a spus specialistul la o zi dupa recomandarea tratamentului, adica intr-un fel sau altul sa ii pun la indoiala competentele, mai ales unui doctor care mi se pare profi, etc.

Multumesc,
zi faina. 
9 comentarii
1
17-01-2018, ora 14:38
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Problema este una simplă. În teorie. Până nu rezolvați cauza apariției hemoroizilor...puteți lua medicamente împotriva lor...cu sacul că tot degeaba...
Cauze? Între altele:
alimentație
funcționare deficitară a ficatului și, implicit, a sistemului digestiv

Puteți lua legătura cu un dietetician și ați putea vizita și un cabinet de osteopatie care tratează cu mult succes astfel de situații.
1
18-01-2018, ora 15:10
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Intra-adevar, prospectul asa spune. Substanta activa - diosmina - e aceeasi ca la detralex.
Cred ca ar trebui sa luati in consideratie interventia chirurgicala, mai ales ca ati urmat tratament timp de 3 luni cu detralex.
0
22-02-2018, ora 19:22
Daniel-ionut
Nu este medic/terapeut
Daniel-ionut
Bună ziua. De 2 săptămâni am un disconfort în zona anala. Nu am certitudinea dar cred ca sunt hemoroizi. Am fost constipat și după m-am ales cu aceasta problema. nu sunt în tara și nu pot ajunge curând la un control.
0
23-02-2018, ora 08:59
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua ( Daniel - ionut )
Daca nu puteti merge la un consult medical, beti lichide suficiente zilnic, faceti bai caldute de sezut cu ceai de musetel , mai ales, dupa scaun. Reevaluare peste 3-4 zile.
0
23-02-2018, ora 10:13
Daniel-ionut
Nu este medic/terapeut
Daniel-ionut
Am luat un unguent. S-a mai ameliorat. Unde v-as putea lăsa o poza cu zona inflamata..Pentru o părere ai dvs. ca specialist? Un mail dacă îmi puteți lasa. Va mulțumesc!
1
23-02-2018, ora 11:06
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Prin mesaj privat.
0
23-02-2018, ora 12:45
Daniel-ionut
Nu este medic/terapeut
Daniel-ionut
Nu pot adăuga poza în mesajul privat. Un mail îmi puteți lasa ?
0
24-03-2018, ora 10:41
alexx29
Nu este medic/terapeut
alexx29
ce unguent ai folosit. si eu am de vreo 2 luni am folosit hermozon..dar nu mari schimbari unii au dat inapoi altii au aparut.am vreo 3 bubite..cum se fac baile cu musetel?plicuri de ceai ? le lasi in apa calda si pe urma faci comprese ?
0
08-08-2018, ora 11:12
Sergiut
Nu este medic/terapeut
Sergiut
Am facut si eu acum 3 ani hemoroizi am fost la urgentza si mia gasit 4 interiori mari si imi iesise si vreo 2 externi. Am luat la inceput supozitoare ce face reclama la TV (in romania pt ca eu sunt plecat in Spania de multi ani) si ceva creme dar nu post sa zic ca m-au ajutat mult. Insa ce iti recomad este fara medicamente si fara tratamente, spalari sau altele. Eu am scapat simplu si natural 100% am probat pe pielea mea si merge, nu mai am dureri nu mai am nici mici sangerari. Ce va recomand: Inainte de masa mancati 1 Kiwi (sa fie copt adica putin moale " e dulce" sa nu fie crud este acru) iar pe timpul zilei si seara daca mananc ceva ca in general sunt la munca toata ziua, mananc DATILES (aici asa se numesc) in romana sunt CURMALE. Mancati cate 2 sau 3 inainte de masa (cand nu ati mancat kiwi) si daca vreti 1-2 dupa masa. Cumparati CURMALE cele cu os de la fruterie (aprozar - daca se gases acolo) sau de la supermarket ca se gases sigur si acolo sunt la punga de cateva sute de grame. Cele fara os la punga sunt cu zahar in ele deci nu cred ca sunt bune. Puteti cauta pe net despre DATILES-CURMALE sa vedeti ca sunt foarte bogate in fibre. Incercati si dupa 2 -3 zile o sa vedeti ca iesi super usor la baie fara dureri sau arsuri. Porbabil o sa dureze ceva vreme pana ce hemoroizi se retrag. O zi buna va doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Discuție: cea mai bună intervenție pentru hemoroizi (ligatura, scleroterapia, capsarea, extirpare chirurgicala, etc.)
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •